Menu Sluiten
Filters verwijderen Filteren
Collectie 'Oude meesters bloemen behang' Collectie 'Dierenbehang en natuurbehang' Collectie 'Kinderkamer behang' Collectie 'Oude meesters behang'
uniek behang
Lookbook

Bloemen behang Bonita

tropisch behang
Lookbook

Tropisch behang Mambo Kyra

hip behang
Lookbook

Bloemen behang Fem

pentekeningen behang
Lookbook

Behang Camille

hip behang
Lookbook

Behang Droomdieren

klaprozen behang
Lookbook

Behang Klaprozen

fotobehang dieren
Lookbook

Behang Dieren in het bos

behang op maat
Lookbook

Behang Birdie

behang
Lookbook

Behang Lucia Dulce

bloemenbehang
Lookbook

Bloemen behang Rachel Ruysch

tropische vogels op behang
Lookbook

Jungle behang Manou

behang op maat
Lookbook

Behang Flower Power

behang melkmeisje
Lookbook

Behang Het melkmeisje

dieren behang
Lookbook

Behang Bunny

bloemen behang
Lookbook

Bloemen behang Jil

oude meester
Lookbook

Jan Davidsz behang ‘bloemen in een glazen vaas’

behang kinderkamer
Lookbook

Behang Poppy

oude meesters behang
Lookbook

Behang Meesterlijck

Behang op maat laten maken, waar begin je:

Jij kiest het design uit op de website. Dan bespreken we hoe de muur eruit ziet en hoe die in de ruimte ligt. Waar zijn de deuren en ramen, wat staat er in de kamer en wat komt er voor de muur. Je vertelt wat je aanspreekt in het ontwerp en hoe je het voor je ziet in jouw interieur. Ik denk mee en gebruik mijn ervaring om jou maximaal te helpen. Nu kunnen we starten met het behang op maat te maken. Je krijgt vrijblijvend een eerste voorstel. Vaak is dat zelfs al een definitief ontwerp, soms volgen er nog een paar aanpassingen. Dat is bij de prijs inbegrepen. We zijn klaar als we er samen van overtuigd zijn dat we het beste ontwerp in handen hebben!

Standaard behang kan mooi zijn maar een fotobehang gaat nog veel meer leven als ik het voor je aanpas aan de ruimte waar het komt te hangen en als je het behang personaliseert. Denk hierbij aan jouw favoriete bloem of kleur die mee geprint worden, je meubels waar het ontwerp ‘omheen’ wordt gebouwd etc. Ik stel mijn klanten altijd deze vragen:

Wat is de afmeting van de muur? Waar zitten muren en ramen? Welke meubels staan er voor? Staan er planten? Vanaf welke positie wordt behang het gezien? Kortom, over alles wordt nagedacht en rekening mee gehouden zodat jij het behang op maat krijgt dat perfect matcht in je interieur. Bekijk hier de behangcollecties en kies een mooi behang uit voor bij jou aan de muur!