Menu Sluiten
kraanvogel behang
behang met vogels
fotobehang vogels
foto behang vogels

Behang op maat gemaakt

Voor Wendy uit Eindhoven hebben we alle afbeeldingen rondom de piano geplaatst en ook rekening gehouden met de deur. Maar je kunt ook jouw favoriete bloem mee laten printen. Of vogel. Of we passen een kleur aan. Hierin gaan we best ver, dus vraag het vooral en dan kijken wij wat we voor je kunnen doen. Deze aanpassingen zijn bij de prijs inbegrepen.

Maar eerst wordt er net zolang met de vogels, bladeren en andere dieren geschoven totdat het ontwerp perfect op jouw muur past. Of er nou een raam in zit, de muur is supersmal of juist heel breed, dat maakt niet uit.

Heb je hier een vraag over? Neem gerust contact op:

Contact

 

vintage behang kopen

Een paar goede redenen om te kiezen voor vogel behang

Er zijn een aantal redenen waarom vogel behang een geweldige keuze is voor elk huis. Het brengt een gevoel van natuurlijke schoonheid in een huis. Vogels zijn prachtige wezens en het hebben van zo’n sfeervolle muur kan een aangenaam gevoel geven van verbondenheid met de natuur. Zeker nu we meer thuis werken is het belangrijk om juist daar de natuur naar binnen te halen, en ons fijn te voelen.

Vogelbehang kan ook een unieke touch toevoegen aan een kamer. In plaats van saaie, neutrale kleuren kun je kiezen voor een ontwerp met levendige kleuren en interessante patroontjes zoals behang Yuka, of ons kraanvogel behang.

Vogelbehang kan ook een leuk educatief element toevoegen aan een kamer. Als je kinderen hebt kun je hen leren over verschillende soorten vogels door te vertellen over hun unieke kenmerken, gedrag en waar ze voor komen. Behang Birdie is bijvoorbeeld een mooi vogelbehang waar je veel verschillende vogels aan toe kunt laten voegen.

Kijk eens rond in de webshop en ontdek meer vogel behang en niet vergeten; we passen het behang aan aan jouw speciale wensen!

Neem gerust contact op als je vragen hebt.