Menu Sluiten
behang jungle
behang pauw
behang blauw
tropsich behang

Toiletruimtes worden steeds vaker meegenomen in de styling van het huis en met een mooi behang wordt zo’n kleine ruimte meteen ontzettend sfeervol! 

Om het behang licht vochtig af te kunnen nemen zou je er een laagje vernis overheen kunnen zetten. Bijvoorbeeld Aqua PU lak van Avis. Vraag wel even om informatie in de winkel.

Naar de behangcollectie

behang op maat
muurprint op maat
tropisch fotobehang
behang tropische vogels
fotobehang tropische vogels
fotobehang
jungle behang

Jungle behang geeft sfeer aan elke ruimte

Behang uitzoeken voor je huiskamer, gang of slaapkamer is niet eenvoudig. Er is zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.  Jungle behang Manou is tijdloos en niet druk, hierdoor gaat dit behang jaren mee en verveelt het nooit. En je kunt het behang ook nog laten personaliseren, bijvoorbeeld door een kleur te veranderen of een dier toe te voegen. Hierdoor blijft het behang speciaal! Behang je toilet er mee, pimp de trapwand of geef de kinderkamer de ultieme look met dit mooie jungle behang.

Jungle behang op maat

Met dit bijzondere behang kun je alle kanten op. De roze en groene takken en bladeren kun je aan laten passen in een andere kleur. De vogels plaats ik in het zicht dus meubels, deuren of ramen zijn geen belemmering voor dit ontwerp. Heb je een kleine wand of wil je juist meerdere aansluitende muren behangen met behang Manou dan zorg ik er voor dat je éen doorlopende print krijgt zonder herhaling. Wil je liever een stoer behang in tropische sferen kijk dan eens naar Tropisch behang Mambo Kyra.

Vintage jungle behang

Heb je het vintage behang Peacock Desert al gezien? In dit behang komen diverse beelden terug uit het verleden zoals de schildering van een zijdeplant van Anselmus Boëtius de Boodt uit de collectie van het Rijksmuseum. Hiervoor gebruikte deze kunstenaar waterverf en dekverf over zwart krijt. De vlinders zijn geschilderd met dezelfde techniek en zijn van de hand van Pieter Withoos. Geschilderd in ca. 1674.De pauwen zijn daarentegen geen schilderingen uit vervlogen tijden maar foto’s uit het heden. Juist dit contrast tussen oud en nieuw geeft dit behang zijn cachet en een moderne twist.

Op welk materiaal wordt behang Manou geprint

Ons fotobehang is een non woven 170 grams, mat behang met een uiterst fijn gestructureerd oppervlak. Het is extra zware kwaliteit fotobehang. Het materiaal is PVC-vrij en milieuvriendelijk. Dit product versterkt de muur en verbergt kleine oneffenheden.

De banen worden op maat gesneden geleverd in maat 72,5 cm of 145 cm breed zodat je weinig naden hebt. De banen worden ook genummerd én je krijgt een behanginstructie op maat. 

Bekijk de hele behangcollectie