Menu Sluiten
bijzonder behang

Emma heeft behang Poppy een prominente plek gegeven in haar ‘kamer ensuite’. Het behang maakte vanaf het begin onderdeel uit van het verbouwplan, uitgevoerd door de ‘kamerensuitespecialist’.

In dit klassieke, lichte interieur met veel hout komen de gekleurde klaprozen helemaal tot hun recht. Je ziet het hier niet maar de muur is ruim 6 meter breed! We hebben een aantal keren over de compositie overlegd en waar de vogeltjes moesten komen ten opzichte van de meubels, met dit als prachtig eindresultaat.

klaprozen behang
behang kinderkamer

Voor Fontys Hogescholen in Eindhoven mocht ik een flink aantal kantoren aankleden met mijn ontwerpen en ook behang Poppy heeft hier en daar een plekje gekregen. Ik vind het leuk om variatie aan te brengen in de ontwerpen als er meerdere op één locatie hangen dus op de kleine wand heb ik het konijntje en de vogels vervangen voor 1 vlinder en hier ook extra getekende blaadjes aan toegevoegd.

Shop behang Poppy

behang kinderkamer

Behang Poppy voor de kinderkamer

Niet alleen in de huiskamer of op kantoor is behang Poppy een fijne toevoeging aan het interieur maar in de kinderkamer staat dit behang ook geweldig. Dan voeg ik wat extra diertjes aan het ontwerp toe en plaats deze rond de meubeltjes.