Menu Sluiten
bloemen op behang
bloemenbehang
bloemen behang
rachel Ruysch behang

De muur waar Evelien behang Rachel Ruysch op wilde hebben is erg breed en dus zou het originele bloemstilleven nog niet de helft van de muur bedekken. Evelien kwam zelf met het idee om dit schilderij te kantelen zodat er toch op de hele muur bloemen zouden komen.

Maar er ontstond daardoor aan de linkerkant een soort gat in het ontwerp. Ik ben aan de slag gegaan met andere bloemen die mooi in dit boeket passen om het gat op te vullen.
Ook heb ik er wat elementen uit het behang van Jan Davidsz. in verwerkt zoals de boontjes. Door het schilderij op zijn zij te leggen is het boeket ineens super dynamisch geworden, wij worden er blij van!

Bekijk al ons bloemen behang

fotobehang

Anita had ook een bijzondere aanvraag. En een flink aantal meters muur! Het ontwerp moest mooi in beeld komen rechts naast de koelkast. Het het zwarte craquelé uit het schilderij heb ik daarnaast helemaal doorgetrokken tot uiterst links van de muur. Ook loopt het behang, en een klein beetje van de bloemen, het hoekje om naast en boven de deur. Overal zie je het craquelé terugkomen en tot slot is de zijkant van de koelkast ook mee behangen.

rachel Ruysch
behang op maat
fotobehang op maat

Ben jij op zoek naar een originele manier om je huis te decoreren? Kies dan eens voor bloemen behang Rachel Ruysch. Dit sfeervolle romantische behang geeft jouw woonkamer of slaapkamer meteen een flinke make-over. Ik heb meerdere soorten bloemen behang in de collectie, zowel in zeer kleurrijke en heftige prints, maar ook in wat subtielere of meer rustgevende patronen zoals bloemen behang Lucia Dulce en behang Camille. Heb je zelf een idee voor een mooi bloemen behang? Neem dan gerust contact op.

Ontdek meer behang met grote bloemen