Menu Sluiten

Vliesbehang brede banen, voorgesneden geleverd.

Wij printen op sterke kwaliteit vliesbehang (165 grams, matte uitstraling). Dit materiaal heeft een glad oppervlak en matte afwerking zonder zichtbare structuur. PVC-vrij.

Je kunt bij ons kiezen voor smalle en voor brede behangbanen. De brede banen worden voorgesneden en per stuk geleverd. Dit is niet alleen makkelijk omdat je de behangbanen niet zelf hoeft te snijden maar je hebt met extra brede banen ook minder naden op de muur.

De banen zijn genummerd.

Het is afneembaar met een licht vochtige doek. Het is niet afwasbaar.

 

Vliesbehang smalle banen, geleverd op rol.

Dit vliesbehang is van dezelfde kwaliteit als de brede banen. Maar het wordt geleverd op rol wat betekent dat je de behangbanen zelf afsnijdt. De banen zijn 48,5 cm breed.

Dit materiaal heeft een glad oppervlak en matte afwerking zonder zichtbare structuur. Het is afneembaar met een licht vochtige doek. Het is niet afwasbaar.

 

 

Behang op rol: Je knipt of snijdt zelf de banen af. De banen zijn genummerd.

 

structuurbehang

Vliesbehang brede banen, textiellook.

Extra zwaar vliesbehang 350 grams, voorzien van een vinyl toplaag (PVC) met een matte afdruk. Afneembaar met een vochtige doek. Niet afwasbaar.

Dit behang heeft een mooie structuur, ook wel linnenlook of canvaslook genoemd. De kleuren zijn op dit materiaal iets feller dan op onze andere afwerkingen. Daarom bieden wij dit type behang niet aan op lichte behangontwerpen.

Verkrijgbaar in extra brede banen die voorgesneden en per stuk worden geleverd.

 

 

bloemenbehang
kinder behang
maatwerk behang

Heb je behoefte aan nog wat meer informatie over ons behang klik dan hier.

Een algemene behanginstructie vind je hier.