Menu Sluiten
behang melkmeisje
Bekijk product
Bekijk product: Behang Het melkmeisje
bloemen behang
Bekijk product
Bekijk product: Bloemenbehang Elias
vintage wallpaper
Bekijk product
Bekijk product: Behang Yuka
Jan Davidsz. behang
Bekijk product
Bekijk product: Jan Davidsz. behang ‘bloemen in een glazen vaas’
behang oude meesters
Bekijk product
Bekijk product: Behang ‘Morgenrit langs het strand’ – Anton Mauve
behang
Bekijk product
Bekijk product: Behang Paradiso
bloemen behang kopen
Bekijk product
Bekijk product: Rachel Ruysch | Stilleven met bloemen in een glazen vaas
behang op maat
Bekijk product
Bekijk product: Behang De bedreigde zwaan
romantisch behang
Bekijk product
Bekijk product: Bloemen behang Lucia Dulce
behang oude meesters
Bekijk product
Bekijk product: Bloemen behang Bonita
bloemen behang
Bekijk product
Bekijk product: Bloemen behang Jil
delfts blauw behang
Bekijk product
Bekijk product: Behang Fem
rachel ruysch
Bekijk product
Bekijk product: Rachel Ruysch | Stilleven met bloemen op een marmeren tafelblad
behang op maat gemaakt
Bekijk product
Bekijk product: Bloemen behang Flower Power

Oude meesters geprint op behang:

  1. Je eigen meesterwerk produceren: Veel schilderijen die tot de canon van de kunstgeschiedenis behoren zijn tegenwoordig publiek domein. Dit betekent dat ze vrij kunnen worden gereproduceerd en op verschillende manieren kunnen worden gebruikt, waaronder het printen op behang. Hierdoor kunnen mensen genieten van de schoonheid en esthetiek van deze meesterwerken in hun eigen huizen.
  2. Een tijdloze uitstraling: Het gebruik van oude schilderijen op behang kan een gevoel van tijdloosheid creëren. Deze schilderijen zijn vaak al eeuwenoud, maar hun schoonheid en betekenis blijven relevant. Door ze op behang te printen krijgen ze een nieuwe context en kunnen ze een ruimte een unieke uitstraling geven.
  3. Keuze van kunstwerken: Er zijn talloze oude schilderijen die geschikt zijn om op behang te printen. Portretten, stillevens met bloemen, landschappen of vogels of je kunt kiezen of je kunt verschillende kunstwerken combineren om een unieke muur te creëren. Kijk eens op rijksmuseum.nl, veel van deze kunstwerken kunnen wij printen op behang.
  4. Aanpassing aan de ruimte: Het grote voordeel van behang is dat het op maat kan worden gemaakt en aangepast aan de specifieke afmetingen en behoeften van een ruimte. Dit betekent dat je het oude schilderij kunt schalen en aanpassen aan de muur waarop je het wilt aanbrengen. Hierdoor kun je een naadloze en passende weergave van het kunstwerk creëren, ongeacht de grootte van de muur.
  5. Onderhoud en duurzaamheid: Behang is over het algemeen gemakkelijk te onderhouden en kan vele jaren meegaan. Moderne printtechnologieën zorgen voor levendige kleuren en hoge resolutie, waardoor het behang eruitziet als een echte schilderij. Het biedt ook een beschermende laag voor de muur en kan deze tegen slijtage en beschadiging behoeden.

Het gebruik van oude meesters behang is een prachtige manier om kunst in je dagelijks leven te integreren en je interieur een unieke uitstraling te geven. Het stelt je in staat om te genieten van de tijdloze schoonheid van klassieke kunstwerken op een moderne en toegankelijke manier. Bij Stories on the Wall kunnen we meer dan alleen het printen van een schilderij. Bij een afwijkende muurmaat passen we het schilderij aan zodat het perfect past op de muur. Neem gerust contact op als je hier vragen over hebt.