Menu Sluiten
behang slaapkamer
bloemen behang
keuken behang

De bloemen uit behang Jil worden niet alleen mooi geplaatst rondom je bed, keukenblad of deur maar ook de achtergrond kan worden aangepast. Gebruik het als keuken behang of romantisch slaapkamerbehang en maak met deze grote bloemen een echt statement op je muur.

Bekijk al ons mooie bloemenbehang

bloemen behang

Keuken behang

Sandra koos voor een egaal blauwe achtergrond in plaats van de tegels voor haar keuken behang. Wat een mooie combinatie is met de gele keuken. Ik heb ook wat extra gele accenten aan het ontwerp toegevoegd om het interieur en het ontwerp beter in balans te brengen met elkaar.

 

keuken behangen
oude meesters behang

Bertine van van Klaveren bruidswerk heeft haar kantoor waar ze haar klanten ontvangt verbouwd en wat past er beter bij het thema ’trouwen’ dan deze idyllische bloemenprint? Zij koos voor een blauwe achtergrond om een wat meer romantische uitstraling te krijgen. Janine wilde in haar slaapkamer wél de oud Hollandse tegeltjes als achtergrond. Daarnaast is in haar ontwerp rekening gehouden met de deur. Janine heeft die ook beplakt in plaats van uit het behang gesneden zodat de print mooi door loopt over de hele muur.

keuken behang kopen

Waarom keuken behang kopen

Keukens worden tegenwoordig vaak beschouwd als het centrum van een huis met een grote ‘leeftafel’ waar iedereen gedurende de dag meermaals gezellig aanschuift, en niet alleen om te eten. Open keukens zie je steeds meer zodat je in contact met elkaar blijft, zelfs als de ander in de woonkamer zit. Dus maak van die keuken iets moois en breng sfeer aan met een mooi behang van Stories on the Wall. Dat is een relatief goedkope en makkelijke manier om je keuken een ‘wow’-effect te geven. Daarnaast wordt het behang op maat gemaakt; rekening houdend met kasten, keukenblad, een deur of ramen.

Keuken behang in diverse stijlen

Het melkmeisje is een graag geziene gast in de keuken. Ze staat al in veel huishoudens sereen melk uit te gieten boven het keukenblad. Maar kies eens voor een heel andere sfeer zoals behang Back to Black; een zwart wit behang met gigantische zwarte tulpen. Ik positioneer de tulpen om de keukenkast, aanrecht of deur heen en maak van jouw keuken en het behang één kloppend geheel. Ook tropisch behang Mambo Kyra of bloemen behang Bonita zijn geweldige sfeermakers voor in de keuken.

Keuken behang afwasbaar

Er kleeft een klein nadeel aan het gebruik van behang in de keuken want er kunnen vlekken op komen of het kan nat worden. En ook al is ons fotobehang extra dik en van hoge kwaliteit, het blijft papier. Om het behang wat extra bescherming te geven kun je er een laklaagje overheen zetten. Bijvoorbeeld ‘Avis Aqua PU lak’. Vraag in de verfwinkel om advies hoe je aan het moet brengen. Hierna kun je het behang goed afnemen en gaat het eindeloos mee.

Naar de behangcollectie