Menu Sluiten
dieren behang

Dieren behang

Breng je muren tot leven met dieren behang! Laat vogels rondfladderen in je huiskamer, konijntjes zitten verstopt in het gras, een vosje gluurt vanachter een boom je kamer in en een vlinder vliegt hoog in de lucht richting de zon. Dieren behang is toepasbaar in elke ruimte. Ook in de woonkamer waar je bijvoorbeeld met ons behang Bunny een speels element toevoegt aan je interieur zonder dat het druk wordt.

Houd je juist van wat meer kleur dan is behang Dieren in het bos een super eycatcher. Alle behangontwerpen worden door ons aangepast aan jouw muurmaat én aan je specifieke wensen. Bijvoorbeeld; je bent liefhebber van ooievaars dan gaan wij op zoek naar een mooi exemplaar om in jouw behang te verwerken. Of heb je gele accenten in je interieur? Dan passen we de kleur van het behang aan.

Stories specials

In de collectie 'Stories essentials' vind je nog meer behang met dieren:

behang met dieren in een bos
Bekijk product
Bekijk product: Dieren behang Olivier
junglebehang
Bekijk product
Bekijk product: Junglebehang Oasis Verde
vlinder behang
Bekijk product
Bekijk product: Behang Felice
dierenbehang

Welk dieren behang past bij jou

Welk behang je kiest hangt af van je smaak, het interieur en de kamer waar het behang komt. Maar omdat we het behang aanpassen aan jouw smaak is de juiste match al snel gevonden. Zoek je iets voor de babykamer dan is behang Droomdieren een lieflijk tafereel op de muur met dieren van allerlei pluimage. De blauwe en roze kleuren kunnen ook aangepast worden naar bijvoorbeeld groen en zachtgeel. En heb je liever een vosje in het ontwerp dan het hertje dan zoeken we een mooie vos voor je uit.

Heb je geen aangepast behang nodig? Behang Droomdieren kun je ook direct bestellen in een vaste in de Essentials collectie. Voordelen; goedkoper en sneller in huis.

Naar Stories essentials

Gepersonaliseerd dieren behang

Alle ontwerpen uit de collectie Stories specials kunnen aangepast worden aan jouw muurmaat zodat je geen halve dieren of bloemen op de muur krijgt. We schuiven met de dieren totdat deze perfect op je muur past. Ook houden we rekening met een deur, raam of een schuin plafond. Daarnaast is het mogelijk om je behang nog verder te laten personaliseren. Laat bijvoorbeeld je favoriete vogel mee printen. Of wellicht heeft een bloem een bijzondere betekenis voor je, dan kijken we of die mooi te verwerken is in jouw ontwerp.

Naar Stories specials

behang met vogels

Behang met vogels

Een prachtig behang voor de woonkamer of hal is ons vogel behang. Dit behang heeft een aquarel achtergrond in aardse kleuren en we printen graag je favoriete vogel mee of vervangen de klaproos voor een bloem waar jij van houdt. Je vind er de kolibrie, de mus, een roodborstje en vele andere bekende vogels, zittend op een tak of verscholen achter een rode klaproos. En staat er een kast of bank tegen je wand? Dan worden de vogels op een andere plek neergezet. Als je de maten van de meubels doorgeeft dan zorgen wij voor een perfect ontwerp.

En vergeet behang Birdie niet. Je waant je in een zonsopgang, verscholen in het gras met een enkele vogel die boven je uit torent. Dit behang in zacht-geel en groen staat ook geweldig in een praktijk of restaurant. Kijk hiervoor in het lookbook en doe ideeën op voor je eigen Birdie behang.

 

vintage wallpaper
tropisch behang
tropische bladeren

Jungle behang

Jungle behang voor de huiskamer of kinderkamer is altijd een goede sfeermaker. Groene tropische bladeren en vogels zijn daar niet uit weg te denken. Maar wist je dat wij op verzoek ook een olifant, aap en panter in jouw behangontwerp verwerken? Dat maakt het behang extra bijzonder, het wordt aan jouw wensen aangepast. Kijk bijvoorbeeld eens bij foto’s van onze klanten naar jungle behang Manou of tropisch behang Mambo Kyra.

dieren behang

Kinderkamer behang met dieren

Behang met dieren doet het altijd goed in de kinderkamer. Behang Dieren in het bos is een van de favorieten bij onze kleinste klanten naast behang Droomdieren. Wil je wat meer rust in de kamer creëren kies dan voor behang Bunny. Hier zitten ook leuke dieren in maar de achtergrond is rustig gehouden met een enkele boom hier en daar. Daarnaast kun je aangeven of je meer of minder bomen wilt in het behang.

kinderkamer behang

Illustratief behang met dieren

Een mix van illustraties en echte dieren vind je óok in onze collectie zoals behang Poppy en behang Birds Eye View.