Menu Sluiten
behang op maat maken
restaurant behang
behang op maat gemaakt

behang Birds Eye View op maat gemaakt met tulpen

Behang Birds Eye View kan geprint worden in een ander kleurstelling of met andere vogels. Voor de ontvangsthal van het bedrijf van Heinz gaf ik een Hollandse touch aan het behang door grote tulpen toe te voegen. Door de bank die er voor staat moest het hele ontwerp met de belangrijkste beelden een stuk naar boven worden geplaatst. Verder is het logo van het bedrijf er in verwerkt en enkele zonnepanelen.

wandpaneel
behang jongenskamer
kinderkamer behang
kinderkamer behang

Behang op maat.

Maatwerk tot in detail. Ook jouw specifieke wensen worden verbeeld.

Behang maatwerk tot in detail

Veel mensen kopen standaard behang en plakken dat tegen de muur. Dit kan heel mooi zijn, maar een fotobehang gaat nog veel meer leven als je het aanpast aan de ruimte waar het komt te hangen. Daarom denk ik mee over de plaatsing van het behang in jouw omgeving. Daarbij komen de volgende vragen aan bod:

Wat is de afmeting van de muur? Vanaf welke positie wordt behang het gezien? Wat zijn looproutes? Waar zitten muren en ramen? Welke meubels zijn er? Staan er planten? Enzovoort.

Maar ik ga veel verder met het ontwerpen van fotobehang op maat. Het ontwerp wordt niet alleen aan je muurmaat aangepast. Het ontwerp zélf pas ik ook aan, zodat jij precies het behang op maat krijgt dat je voor ogen had. In kleurtinten die passen bij jouw bank, je favoriete bloem prominent in beeld of een geheel eigen idee van jou er in verwerkt.

behang natuur op maat

De natuur speelt in de collectie een belangrijke rol. De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron. Maar ik ben ontwerper dus gebruik de natuur om mijn eigen wereld te scheppen. En deze wereld is altijd net een beetje anders, bevreemdend, gekker en vrolijker dan de echte. De basis is altijd een bestaand ontwerp uit de collectie. Vervolgens pas ik dit aan om het mooiste ontwerp voor jouw ruimte te maken.

Bekijk al ons maatwerk behang in de shop

Fotobehang op maat bestellen

Het fotobehang op maat bestellen is iets wat we samen doen. Jij doet een aanvraag en geeft zoveel mogelijk informatie. Je krijgt vervolgens een eerste ontwerp waarmee jij het behang al in jouw kamer ziet. Dan dringt meestal pas door bij mijn klanten hoeveel ze kunnen aanpassen. Op dat moment gaan de ideeën stromen en werken we samen naar een volgend ontwerp, waarin al jouw wensen zijn verwerkt. Mocht het nog niet helemaal naar wens zijn dan volgen er nieuwe aanpassingen. Het fotobehang op maat wordt hierna besteld bij de drukker. Die gaat met de grootste zorgvuldigheid aan de slag.

Behang op maat bestellen is dus een fluitje van een cent. Mocht je er via de website desondanks niet uit komen, dan kun je altijd bellen of mailen, zodat we het bestellen van het fotobehang samen doen.