Menu Sluiten
prints op behang
fotobehang
fotobehang op maat
fotobehang op maat

Behang Meesterlijck op maat gemaakt en geprint op fotobehang in brede banen (145 cm) voor Miomind. Bij het maken van het ontwerp heb ik rekening gehouden met de deur en de bank zodat de rode vogel, de vrouw en het meisje mooi op de muur uitkwamen.

✔︎ het ontwerp wordt aangepast aan je muurmaat  ✔︎ voeg een bloem toe, je favoriete dier of verander een kleur  ✔︎ aanpassingen zijn bij de prijs inbegrepen  ✔︎ persoonlijk contact en advies

fotobehang
oude meesters
foto behangen
fotobehang

Altijd fijn om foto’s van klanten te krijgen van het eindresultaat. De weg van eerste schets tot eindresultaat is soms lang en we hebben vaak intensief contact samen. Om mijn behangontwerp dan te zien shinen in jouw interieur is voor mij de kers op de taart.

Dit waren de wat meer ingewikkelde klussen. Het ging bijvoorbeeld om twee aangrenzende muren die bij elkaar een meter of 11 breed waren. De trapwand was ook een hele uitdaging. Het meten van alle verschillende hoogtes en hoeken kost veel tijd, je vergist je soms in wat daar allemaal bij komt kijken.

Interieurstyliste Ilse Beks wilde behang Meesterlijck op een wandpaneel. Dit wandpaneel is van MDF gemaakt en het fotobehang is er op geplakt, daarna is de verlichting er achter gemonteerd.

Tot slot nog een grote wand voor een interieur waar fotobehang Meesterlijck perfect in past. Brocante, chique, de oude klassieke stijl en mede door het sprekende behang toch met een heel moderne twist.

fotobehang kopen

Wat is fotobehang

De ideale manier om je interieur snel een make-over te geven is door het gebruik van fotobehang. Fotobehang wordt gemaakt van speciaal papier dat bedrukt wordt met een UV bestendige inkt. Het behang kan goed tegen zonlicht en verkleurt niet. Ook krimpt fotobehang niet, het is stevig en makkelijk om mee te werken en bij ons zelfs in banen van 145 cm te krijgen.

Behangen met fotobehang

Misschien vind je het spannend om zelf te behangen, we hebben tenslotte hard gewerkt om jouw perfecte behang te ontwerpen en je wilt niet dat het op het laatste moment nog fout gaat. Maar het is niet moeilijk om zelf te behangen. Fotobehang is een gemakkelijk materiaal om mee te werken. Ten eerste krijg je een behanginstructie op maat. Verder hoef je tegenwoordig het behang zelf niet meer in te smeren maar breng je de lijm aan op de muur. Je plakt het fotobehang stotend, dus strak tegen elkaar aan, en je volgt het patroon. Tijdens het behangen kun je de baan lostrekken als je scheef plakt en opnieuw plakken. Laat het behang rustig drogen op kamertemperatuur en geniet van het geweldige eindresultaat!

Welk fotobehang kies je

Je hebt vast al rondgekeken in de collecties. Ben je op zoek naar een statement op je muur, een uniek behang dat van je muur afknalt? Dan is behang Meesterlijck inderdaad een goede keuze. Maar er is hier meer te vinden dat opvalt op je muur. Kijk bijvoorbeeld eens naar bloemen behang Flower power. Dit behang is ook groots en meeslepend met gigantische bloemen uit verschillende schilderijen. Of Behang Lady Alida , dit lijkt op behang Meesterlijck maar er zit geen zwaan in en ook het dromerige meisje in de groene jurk niet. Wil je het behang toch nog iets rustiger hebben? Dan haal ik er gewoon wat bloemen uit. Neem gerust contact op als je vragen hebt!

Naar de behangcollectie