Menu Sluiten

Levering en levertijden

Het behang wordt per bestelling geproduceerd door onze leverancier. De levertijd bedraagt +/- 7 werkdagen nadat de bestelling daar geplaatst is.

Behang op maat gemaakt:

Mocht je na ons eerste voorstel nog aanpassingen hebben aan het ontwerp dan duurt het wat langer voordat het behang kan worden besteld. Het behang wordt namelijk pas besteld als het helemaal naar je zin is.

Retourzendingen

Je behang wordt geprint op bestelling en kan daarom niet geretourneerd en/of geruild worden. Voordat je een bestelling plaatst kun je een sample bestellen zodat je de kleuren en het materiaal kunt beoordelen.

Schade

Als er bij aanname van het pakket schade aan de verpakking wordt geconstateerd dien je het pakket mee terug te geven aan de bezorger zonder te tekenen voor ontvangst.

Indien je schade aan het product of de verpakking constateert of fouten in het drukwerk nadat je het pakket hebt aangenomen stuur dan binnen 3 werkdagen een beschrijving van de situatie en duidelijke foto’s naar info@storiesonthewall.nl. Bewaar het product ongebruikt in de originele verpakking. In geval van een terechte klacht krijg je kosteloos een vervangend product. Dit kan alleen als de bestelling onbeschadigd en in de originele verpakking retour kan worden gestuurd.

Indien er fouten worden geconstateerd in het drukwerk of schade aan het product nadat er behangen is dan komt het recht op een vervangend product te vervallen.

Fouten ontstaan vanwege het verkeerd aanbrengen van het behang worden niet vergoed. Stories on the Wall adviseert in de montage maar is niet verantwoordelijk.

Een klacht zal altijd zorgvuldig in behandeling worden genomen.

Aansprakelijkheid

Stories on the Wall kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke schade aan een muur of ander oppervlak na, tijdens of als gevolg van het aanbrengen of verwijderen van het behang. Stories on the Wall kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke kosten die gemaakt zijn door een professioneel behangbedrijf of een zelfstandig behanger die door de klant wordt ingehuurd voor het aanbrengen van dit behang.