Menu Sluiten
tropisch behang
Bekijk product
pentekeningen behang
Bekijk product
bloemen behang
Bekijk product
vogel behang
Bekijk product
zwart wit behang
Bekijk product
plantenbehang
Bekijk product
jungle behang
Bekijk product
dierenbehang
Bekijk product
behang kinderkamer
Bekijk product
dieren behang
Bekijk product
bosbehang
Bekijk product
vogel behang
Bekijk product
muurprint op maat
Bekijk product

Dieren behang en natuurbehang bij Stories on the Wall

Instinctief zoeken mensen een band met de natuur en met andere levensvormen. Maar we zitten tegenwoordig veel binnen en houden ons een groot deel van de dag juist bezig met technologie. Terwijl een wandeling in het bos of een fietstocht in de buitenlucht ons weer even dichtbij onszelf brengt en ons oplaadt. Door dieren behang of natuurbehang in huis te gebruiken kun je die buitenervaring wat dichterbij brengen. Groene bladeren, bomen, zonlicht, dieren en bloemen fleuren je huis en jou helemaal op. De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron voor mij om een eigen wereld mee te scheppen en die tot leven te laten komen op de muur. En omdat ik maatwerk lever luister ik graag naar jouw eigen ideeën om zo samen tot het mooiste behangontwerp te komen.

Wat betekent ‘behang op maat’ eigenlijk

Het behangontwerp wordt aan jouw muurmaat aangepast, er worden dus geen dieren of bomen afgesneden maar de afbeeldingen in het behang worden verschoven zodat ze mooi op je muur uit komen als er bijvoorbeeld een bed of een bank voor de muur staat. En ben je toevallig fan van tulpen of lelies dan kunnen die misschien een mooi plekje krijgen in jouw behang. Zo maken wij gepersonaliseerd behang dat door zijn unieke karakter vele  jaren mee kan. Alles gaat in overleg zodat je uiteindelijk het perfecte plaatje krijgt, precies wat je voor ogen had.

Heb je inspiratie nodig voor een eigen dieren behang of natuurbehang op maat? Bekijk dan foto’s van klanten in het lookbook.