Menu Sluiten
romantisch behang
bijzonder behang
behang op maat
behang

Bloemenbehang Lucia Dulce geeft elke ruimte een warme en dromerige sfeer. Het behang wordt daarom veel toegepast in de slaapkamer maar ook in de keuken of in het toilet staat dit behang prachtig.

In het pittoreske plaatsje Buren kun je overnachten in vakantiehuis ‘Buurten in Buren’. Het charmante 16e eeuwse pand is geheel in stijl ingericht. Hier moest natuurlijk romantisch behang komen en bloemenbehang Lucia Dulce maakt het plaatje helemaal af zoals je op de foto hiernaast ziet.

Bekijk al ons bloemenbehang

slaapkamer behang
bloemen behang kopen
grote bloemen op behang
bloemen op behang

Ruim aanbod uniek bloemenbehang

Met bloemenbehang fleur je elke ruimte in huis eenvoudig op. Zoveel mensen zoveel wensen dus kijk rustig rond in de collectie naar jouw favoriete exemplaar. We hebben oude meesters bloemenbehang in felle en rustige kleuren, klaprozen behang met echte klaprozen, aquarel bloemen behang en zwart wit behang met tulpen. Veel van de behangontwerpen zijn uniek en vind je dus alleen bij Stories on the Wall.

Bloemenbehang met oude meesters bloemen

Misschien heb je weleens gezien hoe een bloemist met liefde en zorg een boeket schikt. En het resultaat is dan verbluffend. Er is een wereld van verschil tussen een boeket dat gedachteloos in een vaas wordt gezet of een boeket dat door de hand van de meester wordt geschikt. Wat het verschil is? Liefde, aandacht en talent voor ontwerp. Wat de bloemist met een boeket doet, doet Stories on the Wall met de bloemen van oude meesters.

Ik kijk naar het design en pas het aan om elke bloem optimaal tot zijn recht te laten komen op de muur, als ook het samenspel tussen de bloemen. Jouw fotobehang met bloemen zal daarmee gaan leven als de natuur zelf. Het brengt je in de mooiste bloementuin – je kunt de bloemen bijna voelen én ruiken. Bekijk al ons bloemenbehang in de collectie!

Behangcollectie

Bloemenbehang met rustgevende patronen

Veel bloemenbehang in de collectie is druk en bont van kleur en de muur zal de volledige aandacht trekken. Als je liever een rustig bloemen patroon op de muur wilt dan is behang Back to Black, behang Camille of behang Birdie, maar dan zonder vogels, misschien wel iets voor jou. En omdat het behang aangepast kan worden aan je wensen kunnen we het patroon zo rustig maken als jij wilt.