Menu Sluiten
vogelbehang kopen
vogelbehang
natuurbehang

Vogel behang Birdie is een verfrissende eyecatcher in je interieur. Niet te dominant aanwezig, wel sprankelend. Er zit veel diepte in dit behang waardoor de ruimte meteen wat groter lijkt. De kleuren lopen langzaam in elkaar over van groen naar lichtblauw. Door de link met de natuur en het rustgevende effect van dit behang kun je het in elke ruimte gebruiken, van huiskamer tot tandartspraktijk zoals je hierboven ziet. Voor deze tandartspraktijk is gekozen voor een ontwerp zónder vogeltjes. Maar als jij er liever meer vogels in wilt dan kan dat ook.

Bekijk al ons behang met vogels

fotobehang vogels
vogel behang

Maaike koos voor behang Birdie om de muur van 7 meter breed in de woonkamer mee te bekleden. Ze heeft een heel sfeervol huis met mooie meubels en andere stijlelementen die voor de muur staan. Hiermee is rekening gehouden tijdens het ontwerpen, de vogels staan in het zicht.

vogel behang

Vogel behang

Maak van je muur een echte eyecatcher met ons prachtige vogel behang. Of je nu kiest voor een eenvoudig dessin zoals behang Birdie, met vinkjes en merels, een romantische vogelprint of voor kleurrijke tropische vogels, er zit altijd iets bij dat aansluit bij jouw wensen. Ook kun je je eigen favoriete vogel mee laten printen en passen we het dessin aan aan jouw muurmaat.

Vogel behang jungle

Fladderend van de ene tak naar de andere of elegant paraderend, de vogel is een graag gezien dier in onze collecties. In jungle behang Manou komen de tropische vogels terug die momenteel zo populair zijn. Jungle behang Manou is een pastelkleurig behang met veel wit voor wie van rust houdt. Dezelfde vogels vind je ook in tropisch behang Mambo Kyra maar dit is juist een heel stoer vogel behang.

Vogel behang op maat

We hebben ook een mooi vogel behang in de collectie waarvan jij zelf bepaalt welke vogel je waar wilt hebben. Je kun kiezen voor meer of minder vogels en als je de maten van de meubels doorgeeft zoals een kast die voor het behang staat, dan plaats ik de vogels in het zicht. Ga naar de collectie dierenbehang en natuurbehang en doe inspiratie op voor het perfecte vogel behang bij jou aan de muur!

Bekijk al ons behang met vogels