Menu Sluiten
fotobehang
pentekeningen op behang
muurprint

Ramon heeft een prachtig huis met grote en hoge muren en daar moest iets mee gebeuren. Want het was nu te kaal en te sfeerloos. Maar…het liefst geen bonte bloemen en ook geen felle kleuren was de wens. Behang Camille sloot aan bij zijn wensen om zonder teveel bombarie toch een mooie eyecatcher in huis te halen.

Het behang is terug te zien in de entree van het huis en op de slaapkamer. Voor de slaapkamer is in het ontwerp rekening gehouden met de tv, de deur en het dressoir. De mooiste bloemen en planten zijn in het zicht geplaatst.

Bekijk de hele behangcollectie

hip behang
pentekeningen behang
bijzonder behang

Bijzonder behang verdient een bijzondere plek om te schitteren. Behang Camille is hier op maat gemaakt voor ‘Kiem onderwijs en opvang’ in Uden en siert alle wanden in de personeelsruimte. De aangrenzende bespreekruimtes waren wat gehorig dus daar is ‘Camille’ geprint op akoestische wandpanelen. Bekijk hier de foto’s van het project:

Behang ‘Camille’ bij Kiem onderwijs & opvang

wandpaneel
behang op maat
pentekeningen behang

Bijzonder behang op maat gemaakt

Bijzonder behang op maat gemaakt is een unieke manier om een ruimte een persoonlijke touch te geven. Er zijn talloze opties beschikbaar, van behang met een eigen foto of afbeelding tot behang met een uniek patroon dat speciaal voor jou ontworpen is. In dit blogpost zullen we een aantal van de meest populaire opties behandelen.

Een van de meest populaire opties is behang met een ontwerp dat speciaal voor jou aangepast wordt aan je situatie en wensen. Al het behang in onze webshop is uniek en nergens anders verkrijgbaar. Het wordt ook specifiek afgestemd op de grootte en vorm van je ruimte. Dit type behang is perfect voor mensen die op zoek zijn naar speciaals, en het kan een leuke manier zijn om een ruimte visueel interessant te maken.

Bekijk de behangcollectie

Een andere trend op is behang met een 3D-effect. Dit kan zijn behang met een diepte-effect, wat kan lijken alsof je naar een werkelijke scène kijkt, of behang met een optische illusie-effect, wat kan lijken alsof bepaalde vormen of objecten uit het behang komen. Dit type behang is perfect voor mensen die op zoek zijn naar iets indrukwekkends.

Het printen van een eigen foto op behang kan tegenwoordig ook bij ons mits de kwaliteit voldoende is. Stuur gerust je foto toe zodat we dit kunnen bekijken.

Al met al zijn er talloze opties beschikbaar als het gaat om bijzonder behang op maat gemaakt. Of je nu op zoek bent naar iets persoonlijks en unieks, of iets met een 3D-effect, er is altijd wel een behangoptie te vinden die bij je stijl past.