Menu Sluiten
hip behang
kinderkamerbehang
kinder behang

Regina heeft de babykamer een originele en dromerige sfeer gegeven met de groen-fluwelen stoel en de gouden kroonluchter. De kleur van de stoel heb ik terug laten komen in het behang en het hertje in de boom is vervangen door een kleine witte vos:

dieren behang
hip behang babykamer
hip behang
hip kinder behang
hip behang

Christoph heeft er voor gekozen om Droomdieren niet in de kinderkamer maar in de woonkamer toe te passen. En waarom niet? Het staat prachtig bij de verder strakke inrichting, een ideale combinatie. En de dochter van Linda en haar kleine broertje poseren in een matchende outfit voor hun nieuwe behang, geweldige foto en leuk om te zien hoe happy ze er mee is!

hip behang

Hip behang voor de kinderkamer

Behang uitzoeken voor de kinderkamer is niet eenvoudig. Er is zoveel keuze, en je wilt graag iets bijzonders in de kinderkamer. Hip behang voor de kinderkamer maken dat tóch tijdloos is zodat het jaren mee kan, dat is mijn missie. En je kunt het behang ook nog laten personaliseren, bijvoorbeeld door een kleur te veranderen of een dier toe te voegen. Als dat niet bijzonder is?

Kinderkamer behang op maat

Met het mooie en bijzondere behang voor de babykamer en kinderkamer uit de kindercollectie kun je alle kanten op. Wil je een stoere kamer kijk dan ook eens naar ons ‘Dierenbehang en natuurbehang’. Tropisch behang Mambo Kyra bijvoorbeeld is een heel sfeervol en hip behang voor de kinderkamer ook al zou je daar niet automatisch op komen. Ook in tropische sferen maar dan wat lieflijker is behang Manou. Dit behang in pasteltinten is prachtig voor een meisjeskamer.

Bekijk de behangcollectie

Op wat voor materiaal wordt Droomdieren geprint

Ons fotobehang is een non woven 170 grams, mat behang met een uiterst fijn gestructureerd oppervlak. Het is extra zware kwaliteit fotobehang. Het materiaal is PVC-vrij en milieuvriendelijk. Dit behang versterkt de muur en verbergt kleine oneffenheden. Behang Droomdieren wordt bij één van de de beste behangdrukkerijen in Europa geprint. Ik hecht aan topkwaliteit behang, zeker wanneer we zoveel liefde en energie steken in het op maat maken van je fotobehang.

De banen worden op maat gesneden geleverd in maat 72,5 cm of 145 cm breed zodat je weinig naden hebt. De banen worden ook genummerd én je krijgt een behanginstructie op maat.