Menu Sluiten
hip behang
delfts blauw behang kopen
Delfts blauw behang
keuken inspiratie
keuken behang

Veelgestelde vragen over behang Fem

Ik zoek Delfts blauw behang en zou graag de kleuren in het echt willen zien. Kan ik een sample krijgen?

Ja, je kunt een sample aanvragen via ons contactformulier

Hoe breed zijn de behangbanen?

We hebben banen van 48,5 cm breed tot 125 cm breed. Je krijgt een offerte voor de verschillende baanbreedtes als je het aanvraagformulier invult.

Er zit een deur in de muur. Zie je de blauwe tulp dan nog wel?

Je krijgt een aangepast ontwerp speciaal voor jouw muur zodat de tulp zichtbaar blijft.

Hoe moet ik behangen?

Het is heel eenvoudig om ons vliesbehang op de muur aan te brengen. Je krijgt ook een getekende behanginstructie speciaal voor jouw muur. Bekijk hier alvast onze algemene behanginstructie.

Heb ik speciale lijm nodig om dit behang aan te brengen?

Nee je hebt geen speciale behanglijm nodig. Zolang het lijm voor vliesbehang is is het goed. Wij adviseren Perfax ‘Ready & Roll’.

Delfts blauw behang

Waarom kiezen voor Delfts blauw behang?

Delfts blauw behang is een decoratieve wandbekleding die is geïnspireerd op het traditionele Delfts blauwe aardewerk dat in Nederland wordt geproduceerd. Delfts blauw, ook wel bekend als Delftware of Delfts aardewerk, is een type keramiek dat zijn oorsprong vindt in de stad Delft in Nederland en dateert uit de 17e eeuw. Het staat bekend om zijn karakteristieke blauwe en witte kleurenschema en gedetailleerde, handgeschilderde ontwerpen.

Behang Fem combineert Delfts blauw aardewerk met handgeschilderde bloemen uit het beroemde schilderij van Jan Davidsz. de Heem. Omdat de bloemen en borden groot worden afgebeeld en niet repeterend zijn is dit behang een hippe eye catcher in iedere ruimte in huis.

shop behang Fem

Enkele kenmerken en details van Delfts blauw behang:

  1. Blauw en wit kleurenschema: Delfts blauw behang maakt gebruik van de klassieke kleurencombinatie van blauw en wit, die kenmerkend is voor Delfts aardewerk. De blauwe kleur is meestal donkerblauw of kobaltblauw, terwijl de achtergrond wit is.
  2. Geïnspireerde ontwerpen: Delfts blauw behang is vaak voorzien van ontwerpen die zijn geïnspireerd op traditionele Delfts aardewerkmotieven. Dit kunnen afbeeldingen zijn van windmolens, boten, bloemen, vogels, en andere symbolen die vaak voorkomen in Delfts aardewerk.
  3. Herhaling van patronen: Net als bij ander behang kan Delfts blauw behang verschillende patroonherhalingen hebben, zoals strepen, bloemen, of complexere ontwerpen. Behang Fem kan aangepast worden aan jouw wensen dus als je een idee hebt dan horen we dat graag!
  4. Verschillende stijlen: behang Fem kan ook geleverd worden met Delfts blauwe tegeltjes als achtergrond, of met minder blauwe bloemen.

Dit Delfts blauwe behang kan een prachtige toevoeging zijn aan interieurs die een vleugje klassieke Nederlandse charme willen toevoegen. Het kan worden gebruikt in verschillende kamers, zoals de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of het toilet, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en stijl. Het is een manier om een vleugje historie en cultuur in huis te brengen en kan een uniek en tijdloos uiterlijk aan de ruimte geven.

shop behang Fem