Menu Sluiten

Heb je een mooi ontwerp gezien in de collectie ‘Stories specials’? Dan maken we het ontwerp samen helemaal naar jouw zin.

1. De keuze voor een behang

Op deze website zie je alle ontwerpen die ik heb gemaakt. Als je iets moois hebt gezien in de collectie Stories specials dan kun je met het aanvraagformulier je prijs berekenen en een offerte opvragen voor jouw behang op maat. Ook krijg je binnen 2 werkdagen kosteloos een eerste ontwerpvoorstel voor jouw muur.

Heb je een mooi behang gezien in de collectie ‘Stories essentials’ dan kun je je behang direct bestellen. Hier komt geen maatwerk bij kijken en is daarom lager geprijsd.

2. Ik ga aan de slag 

Het is belangrijk dat je me zoveel mogelijk informatie geeft over de ruimte waar het komt te hangen. Over de afmetingen, de positie van de muren, de ramen en deuren, de meubels en planten in de kamer. Stuur vooral ook foto’s. Het is niet de bedoeling dat een mooie bloem of vogeltje ergens half achter verdwijnt.

Aan de hand van jouw informatie maak ik vrijblijvend de eerste 2D-werktekening. Je ziet dan jouw muur met het behang erop.

Meestal komt nu de creativiteit bij mijn klanten op gang. Ze zien wat er allemaal mogelijk is en krijgen dan zelf nog meer ideeën. “Kunnen hier nog bladeren in deze groene tint?” of “Kan hier nog een oranje bloem?” Ja, kan allemaal! We overleggen veelvuldig met elkaar en ik help je bij elke stap.

3. Ontwerp & betaling

Als we uiteindelijk beide het gevoel hebben dat het voorstel klopt en dat dit jouw droombehang is, dan stuur ik de factuur ter betaling. Ook krijg je meteen de behanginstructie op maat gemaakt voor jouw muur. Hiermee wordt het plakken van de banen een fluitje van een cent. Ik maak ook nog een getekende behanginstructie met hierin plaatje voor plaatje uitgelegd wat je moet doen.

4. Ontwerp wordt behang

Het ontwerp is af en gaat de drukkerij in nadat je een ‘go’ hebt gegeven en de betaling hebt voldaan. Je behang op maat wordt op hoogwaardig vliesbehang gedrukt en zorgvuldig ingepakt en verzonden. De banen worden per stuk genummerd. Binnen 7 werkdagen wordt het behang bezorgd en kun je gaan behangen.

5. Jij maakt jouw droomruimte

Tijd om te behangen! Dit kun je natuurlijk laten doen, maar als je een beetje handig bent doe dit dan vooral zelf. Gebruik de behanginstructie op maat en kijk hier alvast naar de algemene behanginstructie voor de brede banen met tips en foto’s.

Laat je me weten hoe het staat? En stuur je een fotootje? Ik ben heel benieuwd hoe het eruit ziet.

Naar Stories specials

maatwerk behang
fotobehang
babykamer inspiratie