Menu Sluiten
kinderkamer behang
bosbehang

Behang Dieren in het bos wordt vooral door de kleintjes zeer gewaardeerd. Kiem Onderwijs en Opvang in Uden heeft een heel groot formaat van dit mooie behang in één van de lokalen gehangen. Vlakbij de box zodat de kindjes alles goed kunnen bekijken. Voor Liset en Vincent heb ik het behang verkleind en daarna passend gemaakt omdat de onderkant van de muur in een gele kleur werd geverfd. Prachtig zoals de kinderkamer verder is af- gestyled!

natuurbehang
dieren behang
bambi behang
behang bos

Behang Dieren in het bos bij Kiem onderwijs & opvang in Uden. De ruimte is met natuurlijke materialen en kleuren ingericht, een heerlijke plek om even tot rust te komen!

Bekijk al ons dieren behang

bos behang

Bos behang blijft een populair behang in de huidige interieurs omdat we nu eenmaal graag de natuur in huis halen. Zeker als je veel thuis werkt omring je je graag met natuurlijke elementen en kleuren. De dieren in dit behang zijn een gezellige en leuke toevoeging en omdat je er een dier aan toe kunt voegen of laten verplaatsen wordt behang Dieren in het bos ook vaak toegepast als kinderkamer behang. Maar ook de hal of woonkamer fleur je op met dit behang. 

bos behang

Laat je bos behang op maat maken!

Behang Dieren in het bos is aan te passen aan praktisch elke muurmaat. Als je een hele brede muur hebt dan word het ontwerp uitgebreid met extra bomen, gras en dieren.

Kan er een extra dier in het behang?

Jazeker, je kunt ook een dier naar wens aan het behang toe laten voegen. Ik zet je favoriete vogel op een tak in de boom, laat je lievelingsvlinder rond fladderen maar kan er ook iets uithalen als je dat liever hebt.Wil je toch liever wat minder kleur op de muur? Behang Bunny is neutraler van kleur maar met dezelfde leuke dieren in de print.

Naar de behangcollectie

Op welk materiaal wordt het bos behang geprint

We printen we op extra zware kwaliteit fotobehang en de banen worden op maat gesneden geleverd. Ons fotobehang is een non woven 170 grams, mat behang met een uiterst fijn gestructureerd oppervlak. Het materiaal is PVC-vrij en milieuvriendelijk. Dit product versterkt de muur en verbergt kleine oneffenheden. Wij printen ons behang bij één van de de beste behangdrukkerijen in Europa. We hechten aan topkwaliteit behang, zeker wanneer we zoveel liefde en energie steken in het op maat maken van jouw bos behang.