Menu Sluiten

Jan Davids behang past het mooiste op een muur van ongeveer 200 cm breed x 260 cm hoog. Dan krijg je het hele boeket op de wand. Maar de meeste muren zijn breder, hoger, schuin of er zit een raam of deur in. Voor Hester heb ik het boeket verdeeld over twee wanden en er wat extra okergele bloemen aan toegevoegd. En op de middelste foto is het behang ruim 4 meter hoog! Uiteraard wordt de afbeelding scherp geprint.

Jan Davidsz. behang
fotobehang
Jan Davidsz. behang
Jan Davidsz. behang

Het kan zijn dat je de pioenrozen enorm groot op je muur wil hebben, of slechts een uitsnede uit het boeket wenst. Ik heb al heel veel uiteenlopende ontwerpen gemaakt voor mijn klanten. Jan Davidsz behang kan boven verplaatst worden zodat de pioenrozen boven de tafel uitkomen. Op de andere foto ging de onderste pioenroos verloren maar die is rechts teruggeplaatst in het behang.

Bekijk meer bloemenbehang in de collectie

jan davidsz behang

Maud wilde de hele muur graag vol met de grote bloemen. Daarnaast moest ook hier de roze pioenroos boven de tafel uitkomen dus die is verplaatst. En je ziet het niet misschien maar bovenin heb ik een heel bijzondere tulp neer gezet uit een andere oude meester, dit maakt het behangontwerp nóg iets specialer en net weer een beetje anders.

Jan Davidsz. behang op maat

Je ontvangt kosteloos een eerste ontwerp

Als je via het aanvraagformulier de maten, eventueel een schets en een foto van de wand hebt toegestuurd dan kijk ik of ik iets moois voor je kan maken voor de aangegeven prijs. Het eerste voorstel is kosteloos.

Na het eerste voorstel inventariseren we jouw eventuele aanpassingen of je geeft direct akkoord als je er al helemaal blij mee bent. Omdat het een muurprint op maat is en jouw behang met de hand wordt aangepast, kan het wat langer duren dan je gewend bent voordat je het in huis hebt. Maar het is het wachten waard! We overleggen veelvuldig met elkaar en zijn helder over de planning. Krijg je er al zin in?

Jan Davidsz behang

Op welk materiaal wordt dit mooie boeket geprint

Jan Davidsz. behang wordt geprint op extra zware kwaliteit fotobehang en is een non woven 170 grams, mat behang met een uiterst fijn gestructureerd oppervlak. Het materiaal is PVC-vrij en milieuvriendelijk. Dit behang versterkt de muur en verbergt kleine oneffenheden.

Is het moeilijk om zelf te behangen

Nee! Het is makkelijk om dit zelf op de muur te plakken want je hoeft de banen niet in te lijmen, je brengt de lijm aan op de muur. Je hebt geen speciale behanglijm nodig. Standaard lijm voor vliesbehang is voldoende. Daarnaast maak ik een behanginstructie op maat voor je. De banen worden op maat gesneden aangeleverd in maat 72,5 cm of 145 cm breed zodat je weinig naden hebt. De banen worden ook genummerd. Check ook de algemene behanginstructie en bereid je alvast voor.

Is het stevig behang

Het behang is vrij dik en kan tegen een stootje. Als er tijdens het behangen kreukels in komen dan trekken deze meestal bij als het behang droog is.Het is weliswaar van dikke kwaliteit maar oneffenheden zie je er doorheen. Zorg er daarom voor dat de ondergrond glad is en verf je muur wit als je een wit behang kiest, fotobehang kan namelijk doorschijnen.

Naar de behangcollectie