Menu Sluiten

Voor Interieurarchitect Elke Deceuninck heb ik in het behangontwerp voor haar klant, de plaatselijke kerk toegevoegd. Niet schreeuwerig of overheersend aanwezig maar juist in dezelfde stijl en kleurtinten als de rest van het behang:

klaprozen behang
behang klaprozen
klaprozen behang
fotobehang klaprozen

Voor Hugo mocht ik behang Klaprozen op maat maken voor de badkamerwand. Het ontwerp is tevens gespiegeld zodat het in combinatie met het bad beter naar voren kwam.

Door de aardetinten in het behang komen de felrode klaprozen extra mooi naar voren. Dit bloemen behang is een stijlvolle eyecatcher in ieder interieur, je kunt het in elke ruimte toepassen en zoals je ziet staat het ook fantastisch in de badkamer. Als je het wat beter wilt beschermen tegen vuil en vocht dan kun je er een laklaagje overheen zetten.

Naar de behangcollectie

behang op maat
fotobehang
klaprozen fotobehang
behang klaprozen

Behang klaprozen | Wat kun je aan laten passen?

Behang Klaprozen wordt sowieso helemaal passend gemaakt aan jouw muurmaat. Je krijgt dus een perfect ontwerp waarbij je geen klaproos of vogel hoeft af te snijden. En voor het echte maatwerk kun je nog een vogel naar wens aan het behangontwerp toe laten voegen of een andere bloem. Dat doen we in overleg want niet elke bloem of vogel is mooi te verwerken in het ontwerp maar er is veel mogelijk!

Op welk materiaal wordt het geprint

Op de foto’s hierboven zie je bloemen behang Klaprozen in de lifthallen, deze zijn ontworpen voor woon-zorgcentrum ‘De Ligne’ in Sittard in opdracht van interieurprofessional Clairance Smeets. Er is veel menselijk verkeer in deze ruimtes dus dan worden de ontwerpen op vinylbehang geprint. Dit materiaal is krasvast, slijtvast en afwasbaar en wordt toegepast bij bedrijfsprojecten. Bij het Verpleegcollectief in Waalre siert dit behang de ontvangstruimte. Hiervoor is wel gekozen voor vliesbehang.

Daarnaast printen we op extra zware kwaliteit fotobehang voor de kleinere projecten, zoals voor particulieren. Ons fotobehang is een non woven 170 grams, mat behang met een uiterst fijn gestructureerd oppervlak. Het materiaal is PVC-vrij en milieuvriendelijk. Dit product versterkt de muur en verbergt kleine oneffenheden. Wij printen ons behang bij één van de de beste behangdrukkerijen in Europa. We hechten aan topkwaliteit behang, zeker wanneer we zoveel liefde en energie steken in het op maat maken van jouw behang.

Bekijk de hele collectie