Menu Sluiten
keuken behang melkmeisje
fotobehang melkmeisje
fotobehang

Wat staat ze mooi hè in de keuken. De vraag of ik het meisje precies passend wil maken, zodat ze net boven het keukenblad de melk uitschenkt, heb ik vaak gekregen. Ik blaas het schilderij niet gewoon heel groot op zodat het melkmeisje onnatuurlijk groot wordt maar let er op dat ze een menselijke maat behoudt. Fotobehang met het melkmeisje kan in de keuken wat vies worden. Om het behang vochtig af te kunnen nemen is het raadzaam om er een laklaagje overheen te zetten. Bijvoorbeeld PU lak van Avis of Vista lak blank.

Bekijk meer behang van oude meesters

fotobehang melkmeisje

Fotobehang Het melkmeisje in de breedte aangepast.

Suzanne wilde de hele muur behangen met het melkmeisje in het midden. Ik heb het raam van het schilderij daarom breder gemaakt en ook de crèmekleurige muur, de vloer en de tegeltjes. Bij aankomst in de hal is behang het melkmeisje een mooie blikvanger geworden. Spot er op en genieten maar!

fotobehang melkmeisje

Hoe wordt behang Het Melkmeisje op maat gemaakt

Het Rijksmuseum maakt het mogelijk om een échte Rembrand, Vermeer of Van Gogh aan de muur te hangen. Veel populaire werken uit het Rijksmuseum zijn verkrijgbaar op behang. Het Melkmeisje is een veel gekozen fotobehang vanwege de intieme sfeer die het schilderij oproept. De schilder, Johannes Vermeer, werd ook wel de meester van het licht genoemd. Het melkmeisje is van origine klein en je ziet slechts een paar ruitjes van het raam en een klein stukje vloer, naast de stoof op de grond. Om jouw hele muur te kunnen behangen met Het melkmeisje maak ik met de hand het raam breder en de vloer ook zonder dat het onnatuurlijk over komt.

Op welk materiaal wordt Het Melkmeisje geprint

Behang het Melkmeisje wordt geprint op extra zware kwaliteit gladgestreken vliesbehang, ook wel fotobehang genoemd, en de afbeelding blijft scherp met behoud van de prachtige kleurstellingen. Het fotobehang is een non woven 170 grams mat behang met een uiterst fijn gestructureerd oppervlak. Het materiaal is PVC-vrij en milieuvriendelijk.

Hoe wordt het behang aangeleverd

De behangbanen worden op maat gesneden geleverd in maat 72,5 cm of 145 cm breed zodat je weinig naden hebt. De banen worden ook genummerd. Het is makkelijk om zelf te behangen want je hoeft de banen niet in te lijmen, je brengt de lijm aan op de muur. Je hebt geen speciale behanglijm nodig. Standaard lijm voor vliesbehang is voldoende. En je krijgt ook een behanginstructie op maat natuurlijk!

Naar de behangcollectie