Menu Sluiten
dieren behang
dierenbehang

Dieren behang Bunny is relatief gemakkelijk op maat te maken voor hele grote muren. Hier heb ik tussen en boven de deuren het ontwerp door laten lopen en elk dier z’n eigen prominente plek gegeven. B&B Kade10 in Buren koos voor behang Bunny in één van de gastenkamers. Om de brede muur te ‘breken’ is het eerste deel blauwgroen geverfd en daarna is behang Bunny geplakt. De kamer is afgestyled met natuurlijke materialen en kleuren, passend bij het behang.

Bekijk meer dieren behang in de shop

behang bomen
bogenbehang
behang babykamer
behang met vogels

Dieren behang Bunny maar dan heel anders. Claudia vond dieren behang Bunny mooi maar wilde er vooral veel vogeltjes in en het behang moest verder rustig ogen.

Stap voor stap zijn we tot dit mooie eindresultaat gekomen. We hebben het ontwerp steeds meer een beetje ‘uitgekleed’ en daarna weer aangevuld totdat het helemaal naar haar zin was. Geen hert, konijn, egel of vosje meer te bekennen en ook de echte berkenbomen zijn er uitgehaald.

Soms ontstaat er een nieuw ontwerp met als basis een bestaand behang zoals nu het geval was. En dat vind ik geweldig; samen naar een mooi ontwerp toe werken totdat het helemaal naar jouw zin is met soms een heel verrassende uitkomst.

 

dieren behang

Dieren behang voor de kinderkamer

Dieren behang is niet alleen heel gezellig en mooi maar ook leerzaam! Naarmate je kindje ouder wordt, zal hij of zij steeds meer dieren gaan herkennen. Je kunt er verhaaltjes bij vertellen en uitleggen hoe de dieren die op het behang staan nu eigenlijk in het écht leven.

Behang Bunny op maat

Behang op maat laten maken betekent bij Stories on the Wall meer dan alleen de afbeelding passend maken aan je muurmaat. Je kunt namelijk ook een favoriet dier mee laten printen in het behang of kleuren aan laten passen zodat het behang perfect matcht met de rest van je interieur. Maar ik ga nog verder als het over maatwerk gaat; de behang banen worden op maat gesneden aangeleverd én je krijgt een behanginstructie op maat.

Naar de behangcollectie