Bekijk hier foto’s van klanten die bij ons hun behang op maat hebben laten maken.

Behang Fem is een combinatie van grote ‘oude meesters’ bloemen en Delfts Blauwe tegels. Het behang is om de deur heen ontworpen. Behang Droomdieren komt prachtig uit met de mooie gele accenten in het interieur van deze meisjes slaapkamer.

jan davidszoon de heem

Jan Davidszoon de Heem behang maar dan anders. Geen boeket in een vaas, wel extreem grote bloemen alsof ze uit het plafond komen.

behang jill

Behang Jill bij ‘Arts en Zorg’ in de Vermeertoren (Delft). Het ontwerp is enorm groot; 570 cm B x 370 cm H, een fantastische blikvanger in deze ruimte! in opdracht van BES Vormgeving. 

tropisch fotobehang

Tropisch fotobehang Mambo Kyra in de woonkamer waarbij 2 muren zijn behangen. Het ontwerp loopt mooi door en de vogels zijn boven de bank geplaatst.

tulpen behang

Maatwerk behang met de bloemen van Jan Davidsz. de Heem en verschillende nieuwe bloemen van oude meesters.

behang kinderkamer

Een kleinkind op komst! Behang Bunny voor de kinderkamer werd dit keer in kleur gemaakt.

fotobehang op maat

Fotobehang op maat voor nagelstudio ‘Get Nailed’.

behang oude meesters

Lucia Dulce behang is gemaakt van bloemen uit behang van oude meesters maar dan in lichte kleuren.

foto behang bloemen

Behang Bonita is heel geschikt voor brede muren. Het was een hele klus zowel voor mij als voor de klant om het precies op maat te maken en te plakken maar het resultaat is geweldig!

behang toilet

Waarom geen mooi behang op het toilet? Dat wordt nogal eens vergeten. behang Birds Eye View werd voor deze gelegenheid aangepast met een aantal leuke icoontjes :-)

rachel ruysch

Bloemstilleven van oude meester Rachel Ruysch, geprint op ons extra brede behang van 75 cm per baan.

behang op maat

Deze klant wilde het Melkmeisje graag aan het aanrecht laten staan. De afbeelding is daarom gespiegeld. Hier wordt het Melkmeisje levensecht!

oude meesters op behang

Oude meesters als behang: behang Flower Power is een combinatie van twee oude meesters. Joolz Hairstyle uit Woerden koos voor een variant zonder de rode tulp.

maatwerk behang

Echt maatwerk behang dit: het ontwerp Meesterlijck viel in de smaak maar het meisje is uit het ontwerp gehaald. Er is een extra vogel toegevoegd en er een doorlopend verhaal van gemaakt vanuit de linkermuur.

kinderkamer behang

Kinderkamer behang Droomdieren, erg mooi gecombineerd met deze meubels en knuffels.

natuur behang

Haal een beetje natuur in huis met behang Bunny. De muur was vrij smal maar ook dit ontwerp is op elk formaat aan te passen.

behang

Het klaprozen behang wilde architectenbureau Elke de Ceuninck graag op meerdere plekken terugzien. Ook is hier op verzoek de plaatselijke kerktoren in verwerkt

hip behang

Behang Bundie is een hip behang dat eindeloos uit te breiden is en Restaurant VOC in Delft koos er voor om het ontwerp op bijna alle muren terug te laten komen.

bloemen behang

Behang Rosa is onder andere toegepast bij stg. Prisma te Biezenmortel. Het ging hier om een grote wand, het is naadloos geprint op vinylbehang en door monteurs aangebracht.

bos behang

Bos behang Bunny kan op meerdere manieren worden aangepast aan jouw wensen. Hier hebben we rekening gehouden met de deuren in de muur. Ook plaatsten we er een extra hertje in.

vogeltjes behang

Ons vogeltjes behang Birdie was ineens geen vogeltjes behang meer. Mondzorgpraktijk Bleeker koos voor alleen de frisse achtergrond met een extra blad om de wand net iets meer vulling te geven.

behang met print

Een ander behang met hippe print is Birds Eye View. Ook makkelijk in de breedte uit te breiden voor de grotere muren.

behang babykamer

Birdie is ook een mooi behang voor de babykamer. De vogel kan op verschillende plekken worden geplaatst en eventueel kleiner gemaakt.