Bekijk hier foto’s van klanten die bij ons hun behang op maat hebben laten maken.
behang op maat

 

Deze klant wilde het Melkmeisje graag aan het aanrecht laten staan. De afbeelding is daarom gespiegeld. Hier wordt het Melkmeisje levensecht!

oude meesters op behang

 

Oude meesters als behang: behang Flower Power is een combinatie van twee oude meesters. Joolz Hairstyle uit Woerden koos voor een variant zonder de rode tulp.

maatwerk behang

 

Echt maatwerk behang dit: het ontwerp Meesterlijck viel in de smaak maar het meisje is uit het ontwerp gehaald. Er is een extra vogel toegevoegd en er een doorlopend verhaal van gemaakt vanuit de linkermuur.

kinderkamer behang

 

Kinderkamer behang Droomdieren, erg mooi gecombineerd met deze meubels en knuffels.

natuur behang

 

Haal een beetje natuur in huis met behang Bunny. De muur was vrij smal maar ook dit ontwerp is op elk formaat aan te passen.

behang

 

Het klaprozen behang wilde architectenbureau Elke de Ceuninck graag op meerdere plekken terugzien. Ook is hier op verzoek de plaatselijke kerktoren in verwerkt

hip behang

 

Behang Bundie is een hip behang dat eindeloos uit te breiden is en Restaurant VOC in Delft koos er voor om het ontwerp op bijna alle muren terug te laten komen.

bloemen behang

 

Behang Rosa is onder andere toegepast bij stg. Prisma te Biezenmortel. Het ging hier om een grote wand, het is naadloos geprint op vinylbehang en door monteurs aangebracht.

bos behang

 

Bos behang Bunny kan op meerdere manieren worden aangepast aan jouw wensen. Hier hebben we rekening gehouden met de deuren in de muur. Ook plaatsten we er een extra hertje in.

vogeltjes behang

 

Ons vogeltjes behang Birdie was ineens geen vogeltjes behang meer. Mondzorgpraktijk Bleeker koos voor alleen de frisse achtergrond met een extra blad om de wand net iets meer vulling te geven.

behang met print

 

Een ander behang met hippe print is Birds Eye View. Ook makkelijk in de breedte uit te breiden voor de grotere muren.

behang babykamer

 

Birdie is ook een mooi behang voor de babykamer. De vogel kan op verschillende plekken worden geplaatst en eventueel kleiner gemaakt.