Menu Sluiten
tropisch behang
Collectie

Dierenbehang en natuurbehang

Bekijk collectie: Dierenbehang en natuurbehang
oude meesters behang
Collectie

Oude meesters bloemen behang

Bekijk collectie: Oude meesters bloemen behang
kinderkamer behang
Collectie

Kinderkamer behang

Bekijk collectie: Kinderkamer behang
oude meesters behang
Collectie

Oude meesters behang

Bekijk collectie: Oude meesters behang

Projecten voor bedrijven:

muurprints
Project

XL muurprints voor nieuwbouwcomplex ‘De Eeuwsels’ in Helmond

Bekijk project: XL muurprints voor nieuwbouwcomplex ‘De Eeuwsels’ in Helmond
wandbekleding op maat
Project

Wandbekleding met uniek ontwerp | Zo Kinderopvang Brede school Tholen

Bekijk project: Wandbekleding met uniek ontwerp | Zo Kinderopvang Brede school Tholen
visuals maatwerk
Project

Visuals voor thinkproject BeNeLux B.V.

Bekijk project: Visuals voor thinkproject BeNeLux B.V.

Ons behang bij klanten thuis:

behang
Lookbook

Behang Lucia Dulce

Bekijk lookbook: Behang Lucia Dulce
fotobehang dieren
Lookbook

Behang Dieren in het bos

Bekijk lookbook: Behang Dieren in het bos
behang op maat
Lookbook

Behang Flower Power

Bekijk lookbook: Behang Flower Power

Bijzonder behang | Onze collecties

Op deze pagina zie je onze collecties. Van al dit bijzondere behang maken wij ons fotobehang op maat. En daarin gaan we heel ver.

Behang op maat betekent bij ons dat het ontwerp zo wordt aangepast dat het perfect past in jouw omgeving. Daarbij houden we uiteraard rekening met de deuren en ramen die in de muren zitten. Ook belangrijk zijn de posities van de meubels, de planten in de ruimte en bijvoorbeeld de plek van een schakelaar of stopcontact. Samen met jou kijken we naar lichtinval, de looproutes in de kamer en de kleur van de andere muren.

Wat betekent dat in de praktijk? Dat we elementen in het behang op een andere plaats zetten. Bijvoorbeeld een konijntje of een vogel. We verplaatsen bloemen en passen de kleur van een plant een beetje aan. Of we reconstrueren het schilderij van een oude meester, zodat bijvoorbeeld het melkmeisje precies haar kan leeg giet ter hoogte van jouw aanrechtblad.

Kortom: fotobehang op maat is bij ons behang dat optimaal wordt ontworpen naar jouw smaak en jouw omgeving.

Bekijk al ons behang in één oogopslag

Behang oude meesters

Behang oude meesters met bloemen en oude meesters behang zijn een van onze meest populaire collecties. Je vindt er het ontroerende beeld van het Melkmeisje van Johannes Vermeer, de weelderige bloemen van Rachel Ruysch en Jan Davidsz en een bewerking van de Bedreigde zwaan. En nog veel meer iconische beelden die we kennen uit de belangrijkste musea in de wereld.

Waarom wij ons richten op fotobehang van oude meesters? De foto’s in het lookbook laten het direct zien. Het lijkt nu vanzelfsprekend, maar je kunt hiermee de meest bijzondere schilderijen gewoon in je eigen huis zien en ervaren. Dat is echt heel bijzonder!

Vijftig jaar geleden moest je daar een peperdure schilder voor inhuren die een klassiek werk kon namaken. (Of je moest iemand van het dievengilde vragen een werk voor je te ontvreemden.)

Wat kunnen we aanpassen aan het fotobehang oude meesters

Veel, het zal je verbazen wat we allemaal kunnen. De positie van de bloemen, de kleuren, de compositie. Natuurlijk behouden we de schoonheid van de oorspronkelijke compositie. We beweren ook niet dat wij het beter weten dan Johannes Vermeer of Rachel Ruysch, maar soms kan ook een oude meester wel wat hulp gebruiken bij het inpassen van zijn ontwerp in jouw omgeving :-).

Oude meesters bloemen: bijzonder behang, bijvoorbeeld in de woonkamer

We hebben een ruime keuze aan bijzonder bloemenbehang van oude meesters Waarom? Wij krijgen nooit genoeg van de weldadige bloemen van bijvoorbeeld Jan Davidsz. de Heem. Uit zijn bloemen creëerden we het bloemenbehang Lucia Dulce. We maakten en een mix van zijn bloemen en kleurden die in zachte pasteltinten.

Of het behang Bonita van de kunstschilder Rachel Ruysch. Van twee stillevens van bloemen maakten we er één. Een werk van bloemen is meestal vrij smal en hoog. Wij mengden de bloemen van de twee werken zodat ze mooi op een bredere wand passen. Zo heb je een heel bijzonder behang voor de woonkamer of slaapkamer.

Trots zijn we op het behang Flower Power. Hierin combineren we de bloemen van Rachel Ruysch en  Jan Davidsz. de Heem. Het resultaat is een explosie van bloemsoorten en kleuren. Het staat prachtig in de woonkamer, maar doet het ook heel goed als sfeermaker in de slaapkamer.

Bijzonder fotobehang voor de kinderkamer

De kinderkamer is een plek waar je liefde, geborgenheid en vrolijkheid wilt creëren. En hoe kan dat beter dan met de schoonheid van de natuur.

Met toewijding werken wij aan de ontwerpen voor deze collectie bijzonder behang voor de kinderkamer. Soms in opdracht van een kinderdagverblijf, soms als onmisbare toevoeging voor deze collectie. Vaak begint het bij een dier of een landschap dat ons inspireerde.

In alle ontwerpen zie je natuurgetrouwe dieren. De omgeving is helemaal of deels abstract. De dieren zijn zó dichtbij dat je ze wilt pakken of aaien.

Wat kun je aanpassen aan het behang voor de kinderkamer?

De ontwerpen voor de kinderkamer laten volop ruimte voor aanpassingen zodat ze perfect gaan passen in jouw huis. We kunnen dieren toevoegen en verplaatsen, we kunnen planten of landschappen aanpassen en ook kleuren bijwerken. Kortom: samen gaan we ervoor zorgen dat het behang perfect in de kinderkamer past en daar de sfeer geeft die jij voor jouw kind wenst.

Bijzonder behang verdient de beste kwaliteit papier voor een luxe uitstraling.

Ons fotobehang is een non woven 170 grams, mat behang met een uiterst fijn gestructureerd oppervlak. Het is extra zware kwaliteit fotobehang. Het materiaal is PVC-vrij en milieuvriendelijk. Dit product versterkt de muur en verbergt kleine oneffenheden. Wij printen ons behang bij één van de de beste behangdrukkerijen in Europa. We hechten aan topkwaliteit behang, zeker wanneer we zoveel liefde en energie steken in het op maat maken van het fotobehang.

Wij ontwerpen al het behang zelf, je haalt dus echt bijzonder behang in huis. Je vindt hier behang in verschillende stijlen dus voor ieder wat wils; kinderkamerbehang, bloemenbehang, tropisch behang en slaapkamerbehang. Je kunt ook even ‘binnen kijken’ bij klanten die ons behang in huis hebben. Ga hiervoor naar het lookbook. Wie weet krijg je inspiratie om ook een mooie eyecatcher in huis te halen.

Benieuwd naar wat we samen kunnen doen om voor jou een bijzonder behang te maken voor de slaapkamer of kinderkamer? Neem gerust contact met ons op.