Menu Sluiten
muurprints

XL muurprints voor nieuwbouwcomplex ‘De Eeuwsels’ in Helmond

Naast het appartementengebouw ‘Noorderlicht’ aan het Nieuwveld in Helmond is een nieuw gebouw gerealiseerd met 115 huurappartementen i.o.v. Woningbouwvereniging Bergopwaarts. De architect van het nieuwe gebouw is VFO architects uit Eindhoven. Stories on the Wall mocht 3 grote muurprints ontwerpen met als thema ‘vogels’.

De grootste wand van 11 meter hoog is te zien vanaf elke verdieping en staat centraal. De andere wand van 8 meter hoog is gesitueerd aan de rechterkant van het complex waardoor er dus overal iets terugkomt van deze prints. Al in de entree wordt je verwelkomd door een ontwerp met rode klaprozen en een vogeltje. Dit behangontwerp vind je ook in de behangshop en diende als uitgangspunt voor de 2 andere grote wanden.

De ontwerpen zijn naadloos geprint op vinylbehang en ook naadloos gemonteerd. Hiervoor werk ik samen met de beste leveranciers op het gebied van print- en montage.

xl muur prints
vinylbehang
xl muurprint
bijzonder behang
kantoor inrichten
maatwerk behang
muurprint

Muurprint in de entree van ‘De Eeuwsels’

Het behangontwerp ‘Klaprozen’ versiert de entree van het gebouw. De rode klaprozen zouden te overheersend worden op de 2 grote wanden maar in deze ruimte en op dit formaat is het een fraaie eyecatcher.

In de ontwerpen voor de grote wanden zijn de klaprozen vervangen voor groene, aquarel geschilderde bladeren. Hierdoor komen de vogels extra mooi naar voren. Ook de achtergrond van het behang is een aquarel tekening in aardetinten.

Wil je deze klaprozen graag thuis op je muur? Dit ontwerp is ook verkrijgbaar als fotobehang:

naar de behangshop

 

Bekijk alle projecten:

vinylbehang
Project

Behang Food Court | NS Stations

Bekijk project: Behang Food Court | NS Stations
interieurontwerp
Project

Visuals met uniek ontwerp | Fontys Hogeschool Venlo

Bekijk project: Visuals met uniek ontwerp | Fontys Hogeschool Venlo
wandpaneel
Project

Wandpanelen met uniek ontwerp | Frankort & Koning

Bekijk project: Wandpanelen met uniek ontwerp | Frankort & Koning