Menu Sluiten
wandbekleding op maat

20 meter wandbekleding met uniek ontwerp

Voor de nieuwbouwlocatie van Zo op Brede School Tholen mocht ik een ontwerp maken voor een 20 meter lange gang. De basis van dit ontwerp is behang ‘Birdie’, deze is ook verkrijgbaar als fotobehang in de behangshop. Dit ontwerp ben ik gaan uitbreiden met heel veel dieren, bloemen en andere beelden.

De groepen van de dagopvang op deze locatie hebben namen als ‘ballonnen’, ‘vliegers’ en ‘dansers’. Dit heb ik terug laten komen in het ontwerp bij de deur van de betreffende groep. Verder zitten er overal beestjes verstopt dus de kinderen zullen niet snel uitgekeken raken op deze muur.

Omdat het is geprint op vinylbehang en door een deskundig team gemonteerd, zitten er geen naden in. Daarnaast is dit materiaal afwasbaar, stootvast en krasvast wat in een drukke gang vol kinderen zeer handig is.

Opdrachtgever:            Zo op Brede school Tholen

Materiaal en montage: Vizio Sign

muurprint op maat
muurprint
bijzonder behang
dieren behang
vinylbehang

Meer mooie muren vind je hier:

inrichting kinderopvang
Project

Wand decoratie kinderopvang ’t Nest in Horst

Bekijk project: Wand decoratie kinderopvang ’t Nest in Horst
akoestische wandpanelen
Project

Akoestische wandpanelen voor Kiem Onderwijs & Opvang

Bekijk project: Akoestische wandpanelen voor Kiem Onderwijs & Opvang
behang op maat
Project

Wanddecoratie Fontys Hogescholen Eindhoven

Bekijk project: Wanddecoratie Fontys Hogescholen Eindhoven
muurprints
Project

XL muurprints voor nieuwbouwcomplex ‘De Eeuwsels’ in Helmond

Bekijk project: XL muurprints voor nieuwbouwcomplex ‘De Eeuwsels’ in Helmond
interieurontwerp
Project

Visuals met uniek ontwerp | Fontys Hogeschool Venlo

Bekijk project: Visuals met uniek ontwerp | Fontys Hogeschool Venlo
vinylbehang
Project

Behang Food Court | NS Stations

Bekijk project: Behang Food Court | NS Stations

Wandbekleding met een print

Bent je voor een school, kantoor of winkel op zoek naar wandbekleding met een print dan help ik je graag verder. Het hele traject van ontwerp tot aan de montage wordt geregeld, uiteraard werken we samen toe naar een fantastische eye-catcher maar verder wordt het werk je uit handen genomen. Ik werk samen met de beste leveranciers op het gebied van print en materialen zoals vinylbehang, textielframes, fotobehang en akoestische wandpanelen en we kunnen je adviseren welk materiaal het meest geschikt is voor een ruimte. De wandbekleding kan worden voorzien van een persoonlijke print die aansluit bij de uitstraling en het imago van het bedrijf.

Wandbekleding Vinyl

In het onderwijs en de zorg zijn beschadigde en vervuilde wanden vaak een doorn in het oog en zorgen voor hoge onderhoudskosten. Wandbekleding van vinyl beschermt de muren tegen stoten, schokken, krassen en vlekken en voegt een decoratief element toe. Daarnaast wordt het naadloos geprint en gemonteerd en heeft een luxe uitstraling.