Menu Sluiten
dierenbehang
Bekijk product
behang kinderkamer
Bekijk product
bosbehang
Bekijk product
dieren behang
Bekijk product
muurprint op maat
Bekijk product
vogel behang
Bekijk product
kinder behang
Bekijk product

Kinderkamer behang in diverse stijlen

Kleine mensjes worden groot. Ze leren steeds meer dieren herkennen en het kinderkamer behang van Stories on the Wall nodigt uit om leuke verhalen over te vertellen, er is zoveel in te ontdekken! Met vrolijk behang fleur je de kinderkamer helemaal op. En zeker als dat behang ook nog aangepast is aan jouw speciale wensen. Je kunt bij ons je favoriete dier mee laten printen bijvoorbeeld. Hier shop je exclusief en gepersonaliseerd kinderkamer behang.

Behang Birds Eye View heeft een eigen, unieke grafische stijl waardoor dit behang ook te gebruiken is in andere ruimtes en niet alleen in de kinderkamer. Zo is Birds Eye View te bewonderen bij Fontys Hogescholen in Eindhoven geprint als wandpaneel. Bij woon-zorgcentrum ‘Kwietheuvel’ in Venlo is Birds Eye View de eyecatcher in de traphal.

Kinderkamer behang dieren

Kinderkamer behang met dieren zet je aan tot het vertellen van verhaaltjes aan je spruit. Je kindje leert de dieren kennen en herkennen. Neem bijvoorbeeld behang Droomdieren. Het is net een sprookjesboom met het hertje op een tak, de wijze witte uil die statig over iedereen heen kijkt en de kwetterende musjes. De strenge vos en de kat zijn een beetje spannend en daardoor is dit bonte gezelschap mooi in balans. Weet je dat je de kleuren kunt laten aanpassen in dit mooie behang? Als je niet van roze houdt kies dan voor je favoriete kleur groen.

Jungle behang voor de kinderkamer

Een rustig jungle behang met zachte pastel kleuren is jungle behang Manou. Jungle behang klinkt meteen druk maar dat is behang Manou totaal niet. Een enkele tropische vogel, bloem en pastelkleurige blaadjes maken van dit behang een pareltje voor de kinderkamer.

Bosbehang voor de kinderkamer

Een feestje voor het oog is bosbehang ‘Dieren in het bos’. Dit behang is een vrolijk bosbehang met getekende en echte dieren. Combineer het behang met warme houttinten of witte meubels en maak het verhaal af met leuke dierenknuffels. Of misschien wil je er je eigen favoriete dier in hebben, dat kan ook!

Kinderkamer behang op maat gemaakt

Als je een keuze hebt gemaakt welk behang in de kinderkamer komt dan ga ik aan de slag. Om te beginnen pas ik het ontwerp aan aan de muurmaat zodat je geen dieren af hoeft te snijden. Daarnaast houd ik rekening met een ledikant of ander meubel en plaats de dieren in het zicht. Wil je weten hoe ik behang op maat maak? Lees het hier. In het lookbook kun je inspiratie op doen voor jouw kinderkamer behang op maat gemaakt.