Menu Sluiten

Een nieuwe frisse look

Het kantoor van thinkproject in Utrecht ziet er prachtig uit maar de visuals op de wanden waren nog van de oude eigenaar en pasten niet meer bij deze ruimte. Thinkproject besloot om mij in te schakelen om hun projecten en diensten te verbeelden in enkele sfeervolle nieuwe muurprints.

muursticker
muurbekleding
behang project

Wat doet thinkproject?

Thinkproject ondersteunt de sectoren bouw, infra en energie bij het succesvol uitvoeren van hun bouw- en ontwikkelprojecten. Zij bieden een online platform voor het totale procesmanagement voor de bouw, infra en energie. De focus vanuit het kantoor in Utrecht ligt op Zweden en Denemarken.

wandbekleding
maatwerk behang

Het resultaat

Ik heb natuurbeelden uit Denemarken en Zweden gecombineerd met beelden van projecten in de bouw, de energiesector, spoortrajecten, (onderwater) tunnels en de luchtvaart. Ook zie je management, noeste arbeid en technologie er in terug.

Omdat er op de wanden al een visual zat en deze niet verwijderd kon worden, zijn de ontwerpen niet geprint op vinylbehang maar op een dekkende PVC folie voorzien van mat laminaat. Dit kon er direct overheen aangebracht worden. Print en montage zijn verzorgd door Vizio Sign.

visual
kantoor inrichten

Bekijk meer projecten:

interieurontwerp
Project

Visuals met uniek ontwerp | Fontys Hogeschool Venlo

Bekijk project: Visuals met uniek ontwerp | Fontys Hogeschool Venlo
wandpaneel
Project

Wandpanelen met uniek ontwerp | Frankort & Koning

Bekijk project: Wandpanelen met uniek ontwerp | Frankort & Koning
muurprints
Project

XL muurprints voor nieuwbouwcomplex ‘De Eeuwsels’ in Helmond

Bekijk project: XL muurprints voor nieuwbouwcomplex ‘De Eeuwsels’ in Helmond

Visuals met een verhaal

Ik ontwerp muurprints die een verhaal vertellen over jouw bedrijf. Je passie, een stukje historie, de omgeving, toekomstvisie, je product, kernwaarden. Jij geeft aan wat je terug wilt zien en ik verbeeld het voor je. Met altijd een kleurrijke eyecatcher als resultaat. Dit traject doorlopen we samen. We hebben veelvuldig contact tijdens het ontwerpproces waarin vaak ook weer nieuwe ideeën ontstaan die ik meeneem in het ontwerp. Ik werk met specialisten die passie hebben voor print en kan het gehele traject verzorgen. Maar uiteraard werk ik ook graag samen met jouw eigen printspecialisten.

Ook ontwerp ik behang dat op mijn website te koop is. Het behangontwerp pas ik aan aan je wensen. Ik voeg bijvoorbeeld extra bloem of dieren toe, verander een kleur en verplaats afbeeldingen zodat het ontwerp perfect past op jouw muur.

Mijn werk is onder andere te zien op Station Utrecht, Hogeschool Venlo, Radboud Universiteit Nijmegen, Kiem onderwijs en opvang, Zorgcentrum Glana, Fontys Hogeschool Eindhoven, thinkproject BeNeLux en op vele andere locaties.