Menu Sluiten
maatwerk muur

Maatwerk behang met een verhaal

De Food Court op Hoogh Catharijne (Utrecht Centraal), werd verbouwd. Interieur ontwerpbureau UitZuid nam het ontwerp van het interieur op zich en vroeg of ik behang wilde ontwerpen met een verhaal over Utrecht en het station. Het ontwerp bevat beelden van het unieke ‘bollendak’ boven het stationsplein en foto’s van het spoor en de treinen. Reizigers lopen af en aan en op verschillende plekken komen er vogeltjes terug en groene bladeren. Maar ook bekende stadsbeelden zoals de gevelhuizen, de Dom Toren en het stadhuis mochten niet ontbreken.

Opdrachtgever:    NS Stations

Interieur ontwerp:  Uitzuid ontwerp

behang
behang maatwerk
horeca inrichting
muurprint
horeca inrichten

Bekijk alle projecten:

interieurontwerp
Project

Visuals met uniek ontwerp | Fontys Hogeschool Venlo

Bekijk project: Visuals met uniek ontwerp | Fontys Hogeschool Venlo
wandbekleding op maat
Project

Wandbekleding met uniek ontwerp | Zo Kinderopvang Brede school Tholen

Bekijk project: Wandbekleding met uniek ontwerp | Zo Kinderopvang Brede school Tholen
inrichting kinderopvang
Project

Wand decoratie kinderopvang ’t Nest in Horst

Bekijk project: Wand decoratie kinderopvang ’t Nest in Horst

Behang op maat

Sinds 2007 ontwerp ik behang op maat voor zorginstellingen, de horeca, scholen en theaters. Interieur architecten die iets unieks willen komen vaak bij mij terecht. Een grote wanddecoratie is een echte eye-catcher in het interieur en helemaal als hij speciaal is ontworpen voor alleen die ene klant. Ik kan alle ideeën en wensen omzetten in beeld, het ontwerp wordt verschillende keren besproken en aangepast totdat het helemaal naar wens is. Ik kan ook een ontwerp leveren op een wandpaneel, een prachtige design-oplossing voor wie niet de hele muur wil bekleden. Wil je de akoestiek verbeteren omdat er sprake is van teveel galm in de ruimte kies dan voor een akoestisch paneel. De meeste ontwerpen worden geprint op vinylbehang omdat het vaak openbare ruimtes betreft met veel menselijk verkeer. Vinylbehang is zeer stevig materiaal, krasvast en afwasbaar. Maar vliesbehang behoort ook tot de opties. Dit past soms beter binnen het budget maar kan bij bepaalde ontwerpen ook een wat warmere uitstraling hebben.

Laat je inspireren door al het moois op mijn website en aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt. Voor een muurprint op maat en bijzonder behang help ik je graag verder!