Menu Sluiten
wand decoratie

Wand decoratie met uniek ontwerp voor kinderopvang ’t Nest

Kinderopvang ’t Nest werd verbouwd en de kale muur in de gang, de entree van het gebouw, mocht ik voorzien van wand decoratie met hun persoonlijke verhaal hierin verbeeld:

’t Nest is een plek waar de kleintjes worden verzorgd en onder toeziend oog mogen ‘spelen en ontdekken’. Waar de zandbak een woestijn is, het strookje groen naast het schoolplein een bos waarin ze kunnen verdwalen. Een zorgeloze wereld waar ruimte is voor fantasie, waar de zon schijnt, de bloemen huizenhoog reiken en waar je zelfs kunt schommelen tot aan de blauwe hemel.

Drie kinderen rennen enthousiast en nieuwsgierig deze vrolijke wereld binnen, klaar om te spelen en te ontdekken. Op de achtergrond houdt het vriendelijke nonnetje een oogje in het zeil en in de verte zie je nog een glimp van het verleden, daar waar het ooit begonnen is. Het klooster, de oude school…Het bruggetje staat symbool voor ontdekken. De verbinding naar de andere kant, een beetje spannend is het ook. Straks stappen ze in de bootjes die geduldig liggen te wachten, weer een klein stukje verder de wijde wereld in.

muurprint
inrichting kinderopvang
muurprint op maat

Bekijk alle projecten:

wandbekleding op maat
Project

Wandbekleding met uniek ontwerp | Zo Kinderopvang Brede school Tholen

Bekijk project: Wandbekleding met uniek ontwerp | Zo Kinderopvang Brede school Tholen
muurprints
Project

XL muurprints voor nieuwbouwcomplex ‘De Eeuwsels’ in Helmond

Bekijk project: XL muurprints voor nieuwbouwcomplex ‘De Eeuwsels’ in Helmond
projectinrichting
Project

Wandpanelen voor Fontys Hogeschool Eindhoven

Bekijk project: Wandpanelen voor Fontys Hogeschool Eindhoven

Wand decoratie dat jouw verhaal vertelt? Zo’n eyecatcher maakt indruk!

Hoe leuk is het als je je bezoek aan de hand van gepersonaliseerde wand decoratie wat meer kunt vertellen over je bedrijf. Je hebt hierbij ook eigen inspraak gehad in de beelden, kleuren en vormgeving want we werken samen naar het eindresultaat toe. Dat maakt het nog veel specialer. Jij geeft input, ik geef er vorm aan. Stap voor stap maken we het verhaal compleet en komen we van schetsontwerp tot een opvallende en inspirerende creatie aan jouw muur.

Er zijn verschillende manieren om je muurprint te personaliseren waarbij je bestaande ontwerpen kunt aan laten passen met kleine details tot aan een compleet nieuw ontwerp waarbij we beginnen met een wit ‘vel’. In de behangshop kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bestaand ontwerp waar we vervolgens een nieuwe draai aangeven zodat het beter aansluit bij jouw bedrijf, muurmaten en persoonlijke wensen. De projecten voor Fontys Hogeschool en appartementencomplex ‘De Eeuwsels’ zijn hier een mooi voorbeeld van. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.