Menu Sluiten
behang op maat

Wanddecoratie voor Fontys Hogescholen Eindhoven

Bij Fontys Hogeschool in Eindhoven zijn ze niet bang voor wat kleurige wanddecoratie met grote bloemen en dieren. Ik heb nieuwe ontwerpen gemaakt maar ook prints uit mijn behang webshop gebruikt en aangepast aan de wensen van Fontys. Denk hierbij aan het aanpassen van kleuren in de huisstijl, het toevoegen van eigen beeldmateriaal en nieuwe composities.

Print op vinyl behang

Omdat het altijd druk is in de gangen is vinylbehang een perfect materiaal om mee te werken dus daar zijn de ontwerpen voor de openbare ruimtes op geprint.In de vergaderruimtes is er veelal gebruik gemaakt van textielframes met het ontwerp geprint op doek. Ook deze frames zijn op maat te leveren en geven de ruimte net wat meer cachet. Tevens wordt het geluid enigszins gedempt vanwege de stof in het textielframe.

Ik verzorgde het gehele traject van ontwerp tot realisatie en werk hiervoor samen met de beste leveranciers op het gebied van print op vinylbehang en textielframes.

muurprint
bijzonder behang
wanddecoratie
wanddecoratie

Bekijk alle projecten:

wandbekleding op maat
Project

Wandbekleding met uniek ontwerp | Zo Kinderopvang Brede school Tholen

Bekijk project: Wandbekleding met uniek ontwerp | Zo Kinderopvang Brede school Tholen
muurprint op maat
Project

Sfeervolle muurprint bij Kiem Onderwijs & Opvang

Bekijk project: Sfeervolle muurprint bij Kiem Onderwijs & Opvang
inrichting kinderopvang
Project

Wand decoratie kinderopvang ’t Nest in Horst

Bekijk project: Wand decoratie kinderopvang ’t Nest in Horst

Richt je kantoor & werkplek stijlvol in

Een kantoor is niet alleen een werkplek maar ook een ontmoetingsplaats. Voor een moderne inrichting, waarin zich niet alleen jouw klanten maar ook de collega’s thuis voelen, kies je voor sfeervolle wanddecoratie van Stories on the Wall.

Voor een hippe presentatie van jouw bedrijf in grootformaat print aan de muur maken we tevens muurprints op maat. Dit is een intensief traject waarbij we beginnen met een leeg ‘vel’ en na diverse gesprekken en schetsvoorstellen langzaam toewerken naar een spectaculair eindontwerp.

Kies je voor een print met natuur, dieren, felle kleuren of juist een rustig ontwerp? Bekijk in de behangshop of er ontwerpen tussen zitten die jij graag geprint als wandpaneel of op vinylbehang op jouw muur wilt terugzien:

behang collecties