Menu Sluiten

Dieren behang Olivier

Dieren behang Olivier | smalle banen

339,5 cm B x 260 cm H

  • Vliesbehang, matte afwerking

  • Geleverd op rol

  • 7 banen van 48,5 cm B x 260 cm H

€ 259,-

Dieren behang Olivier | brede banen

339 cm B x 260 cm H

  • Vliesbehang, matte afwerking

  • Brede banen, voorgesneden geleverd

  • 3 banen van 113 cm B x 260 cm H

€ 359,-

Dieren behang Olivier | brede banen | textiellook

339 cm B x 260 cm H

  • Vliesbehang 350 grams, textiellook met vinyl toplaag

  • Brede banen, worden voorgesneden geleverd

  • 3 banen van 113 cm B x 260 cm H

€ 439,-

Sample met print bestellen:

Bestel een sample van dit behang om de kleuren in het echt te zien.

  • Sample 20 x 30 cm

€ 4,95,-
bosbehang

Over ons behang

Lees hier meer over het verschil tussen brede behangbanen, behang op rol, vliesbehang en behang met textiellook.

Je behang wordt geprint op bestelling en kan daarom niet geruild of geretourneerd worden.

Download hier de algemene behanginstructie.

dieren behang

Misschien is dit iets voor je:

behang woonkamer
Bekijk product
Bekijk product: Behang Dayo
groen behang
Bekijk product
Bekijk product: Behang Obi
junglebehang
Bekijk product
Bekijk product: Junglebehang Oasis Verde
natuurbehang

Sophie en het betoverde bosbehang 💫

Een verhaaltje voor het slapengaan

In een klein dorpje, omringd door groene heuvels en kronkelende rivieren, stond een huis met een bijzondere kamer. Deze kamer was niet zomaar een kamer; het was een poort naar een magische wereld. De muren waren bedekt met prachtig behang met dieren, dat een sprookjesachtig bos toonde met hertjes, vlinders, een haas en prachtige bloemen.

Op ontdekkingsreis

Op een dag ontdekte een klein meisje genaamd Sophie deze sprookjeskamer. Ze hield van verhalen over magische bossen en avonturen, en deze kamer leek recht uit haar dromen te komen.

Overal stonden bloemen in bloei en kleurrijke vlinders fladderden vrolijk rond. Tussen de bomen zongen vogels hun mooiste liedjes en een haas keek nieuwsgierig de kamer in. Hoog in een oude, majestueuze eik zat een wijze uil, die met zijn grote, gouden ogen over het bos waakte.

groen behang

Pratende dieren

Terwijl Sophie naar de afbeeldingen op het behang keek, begon ze verhalen te verzinnen over de dieren in het behang. Ze stelde zich voor hoe de vos en het hertje samen door het bos renden en tikkertje speelden. De vogels, met hun melodieuze gezang, vertelden verhalen over verre landen en avonturen. De egel, altijd vrolijk en vol energie, speelde verstoppertje tussen de bloemen en het hoge gras maar was het liefst bij zijn grote vriend, het hertje. En de wijze uil, die alles had gezien en gehoord, vertelde over de geheimen van het bos aan iedereen die wilde luisteren.

Nieuwe vrienden

Op een avond, toen de zon net onderging en de kamer in een zachte, gouden gloed baadde, leek het alsof het behang tot leven kwam. Sophie wreef in haar ogen en zag tot haar verbazing het hertje uit de muur stappen. De vlinders fladderden rond in de kamer, en de bloemen leken te dansen in het zachte briesje dat door het open raam naar binnen waaide.

“Welkom in ons magische bos,” zei de wijze uil met een kalme, diepe stem. Sophie kon haar oren niet geloven. “Dank je,” antwoordde ze zacht. “Ik hou zo van jullie verhalen en avonturen.”

De uil glimlachte. “Het bos is vol wonderen en geheimen,” zei hij. “En jij hebt een hart vol verbeelding, Sophie. Daarom kunnen wij met jou praten.”

Vanaf die dag bracht Sophie niet alleen tijd door met het kijken naar het behang met de dieren, maar ook met het beleven van echte avonturen in het magische bos. Samen met het hertje en de ree ontdekte ze verborgen paden en geheimzinnige open plekken vol prachtige bloemen. De vogels leerden haar hun liedjes en vertelden haar over verre, onbekende werelden. De haas bracht haar altijd aan het lachen met zijn speelse streken.

Bekijk meer behang met dieren in de collectie Stories specials waar je verhaaltjes bij kunt vertellen voor het slapengaan:

Stories specials