Menu Sluiten

behang Droomdieren

Behang Droomdieren is verkrijgbaar in verschillende vaste maten. Heb je een andere maat nodig of heb je specifieke wensen kijk dan bij ‘Stories specials’ of neem contact met ons op.

Behang Droomdieren | smalle banen

339,5 cm B x 280 cm H

  • Vliesbehang, matte afwerking

  • Geleverd op rol

  • 7 banen van 48,5 cm B x 280 cm H

€ 279,-

Behang Droomdieren | brede banen

339 cm B x 280 cm H

  • Vliesbehang, matte afwerking

  • Brede banen, voorgesneden geleverd

  • 3 banen van 113 cm B x 280 cm H

€ 379,-

Sample bestellen:

Wil je het materiaal voelen en de kleuren uit dit behang in het echt zien? Bestel dan een sample.

 

  • Sample vliesbehang | 20 x 30 cm

€ 4,95,-
kinder behang

Over ons behang

Lees hier meer over het verschil tussen brede behangbanen, behang op rol, vliesbehang en behang met textiellook.

Je behang wordt geprint op bestelling en kan daarom niet geretourneerd of geruild worden.

Misschien is dit iets voor je:

kinder behang
Bekijk product
Bekijk product: Behang Droomdieren
dieren behang
Bekijk product
Bekijk product: Dieren behang Jungle Adventure
vissen behang
Bekijk product
Bekijk product: Behang Kai Soft Jade

Kinderkamer behang vol verhaaltjes voor het slapengaan

Kinderkamers zijn meer dan alleen maar slaapplekken. Het zijn wondere werelden waarin de verbeelding van kinderen tot leven komt. Een cruciaal element dat deze magie versterkt is het behang. En wat is leuker voor kinderen dan behang met hun favoriete dieren?

Behang met dieren biedt een leuke en interactieve manier om kinderen kennis te laten maken met verschillende diersoorten en hun leefomgevingen. Terwijl ze genieten van hun favoriete dieren op het behang in hun kinderkamer, kunnen ze ook leren over hun habitat, voeding en gewoonten. Heb je inspiratie nodig om iets te vertellen over de witte uil, de konijnen of de vogeltjes klik dan hier.

Dieren staan bekend om hun kalmerende effect op kinderen en natuurlijk helemaal de lieve konijntjes in dit behang. De beestjes kunnen een gevoel van rust en veiligheid bevorderen, wat kan helpen bij het creëren van een ontspannen slaapomgeving. Met dit kinderkamer behang wil je peuter misschien zelfs wel graag gaan slapen ;-).

Behang Droomdieren is ook verkrijgbaar in andere maten en kleuren en kan worden aangepast aan ramen, deuren en meubels. Dan plaatsen we de dieren in het zicht. Jij stuurt een schets met de maten en wij gaan aan de slag. Is dat iets voor jou? Bekijk dit behang dan bij de ‘Stories specials’ Vul daar het aanvraagformulier in met de muurmaat en je specifieke wensen.

We hebben natuurlijk nog meer kinderkamer behang zoals behang Kai met vissen, of behang Bunny met konijnen en een hertje. In het lookbook vind je veel foto’s van klanten zodat je ideeën op kunt doen voor jouw kinderkamer.