Menu Sluiten

Fotobehang op de slaapkamer

Met een mooie print op fotobehang creëer je sfeer in je slaapkamer. Maar wat past bij jou? Dompel je je graag onder in de luxe en weelde van vroeger en kies je voor een bloemen behang met grote geschilderde pioenrozen of houd je van natuur en groene bladeren en ga je voor tropisch behang? We hebben ook veel romantisch behang behang voor de slaapkamer in de collectie zoals behang Lucia Blue en behang Lucia Dulce. Omdat je bij ons je behang kunt laten personaliseren kun je bijvoorbeeld een bloem laten toevoegen in de kleur van je bed, kast of accessoires in de slaapkamer. Met slaapkamer behang op maat gemaakt kun je precies de sfeer creëren waar jij je fijn bij voelt.

bekijk de behangcollectie

Gepersonaliseerd behang

Alle ontwerpen uit onze ‘Stories specials’ collectie kunnen aangepast worden aan jouw muurmaat zodat je geen halve dieren of bloemen op de muur krijgt. We schuiven met de afbeeldingen totdat deze perfect op je muur past. Ook houden we rekening met een deur, raam of een schuin plafond. Daarnaast is het mogelijk om je behang nog verder te laten personaliseren. Bijvoorbeeld door een kleur toe te voegen aan het behang die terugkomt in jouw interieur, zodat het mooi met elkaar matcht. Of je laat je favoriete vogel mee printen. En misschien heeft een bloem een bijzondere betekenis voor je, dan kijken we of die mooi te verwerken is in jouw behangontwerp.

Omdat je bed of kast misschien tegen de wand met het fotobehang aan staat houden we ook daar rekening mee. Als je de maten doorgeeft dan maken wij het behang op maat, precies zoals jij het hebben wilt en zonder dat je mooie elementen af hoeft te snijden. Wil je weten hoe we ons behang op maat laten maken voor klanten? Bekijk dan foto’s van klanten in het lookbook:

lookbook

bloemenbehang
kinder behang

Wat is fotobehang

Fotobehang, ook wel vlies fotobehang genoemd, is steeds populairder geworden dankzij de uitzonderlijk goede hanteringseigenschappen. Maar wat is vlies fotobehang nu precies? Het behang bestaat uit papieren lagen met kunstofvezels (PET) ertussen. En vliesbehang heeft een papieren toplaag. Dit zorgt voor een goede hechting en dat het behang niet krimpt. Het papier wordt bedrukt met een UV bestendige inkt en is PVC-vrij. De kleuren blijven behouden, zelfs wanneer het behang veelvuldig wordt blootgesteld aan zonlicht. Het materiaal bevat geen gevaarlijke stoffen en is biologisch afbreekbaar. Hierdoor kun je fotobehang dus in alle kamers in huis, waaronder de slaapkamer en kinderkamer, gebruiken.

Voordelen van fotobehang

Fotobehang kent veel voordelen t.o.v. het behang zoals we dat van vroeger kennen. Een aantal van deze voordelen op een rijtje:

Je smeert de muur in met lijm en niet de banen zelf, wel zo makkelijk ✔︎ Je krijgt van ons voorgesneden banen die genummerd zijn en bovendien een duidelijk behanginstructie ✔︎ Wij leveren extra brede banen zodat je weinig naden hebt, tot maximaal 125 cm breed ✔︎ het behang is licht vochtig afneembaar. Als je het echt nat wilt af kunnen nemen dan kun je er heel eenvoudig een laagje lak overheen zetten; Pu lak van Avis of Vista lak ‘blank’ ✔︎ Het behang krimpt niet en zet niet uit.

bekijk de behangcollectie

pentekeningen op behang
hollands behang
natuurbehang

Behang met natuurbeelden brengt rust in de slaapkamer

Instinctief zoeken mensen een band met de natuur en met andere levensvormen. Het is gezond om buiten te zijn, frisse lucht in te ademen en natuurlijk daglicht te ervaren. Maar we zitten tegenwoordig veel binnen en houden ons een groot deel van de dag juist bezig met technologie. Terwijl een wandeling in het bos of een fietstocht in de buitenlucht ons weer even dichtbij onszelf brengt en ons oplaadt.

Door dierenbehang of natuurbehang in huis te gebruiken kun je die buitenervaring wat dichterbij brengen. Groene bladeren, bomen, zonlicht, vogels en bloemen fleuren je huis en jou helemaal op. De natuur is een onuitputtelijke inspiratiebron voor ons om een eigen wereld mee te scheppen en die tot leven te laten komen op jouw muur.

Inspiratie voor jouw slaapkamer

Fotobehang met natuur beelden is een effectieve manier om de slaapkamer direct om te toveren in een rustgevende plek. Houd je van bomen en dieren dan is ons behang Dieren in het bos misschien wel iets voor je. Een iets rustiger behang in lichte kleuren die je doet denken aan zonnige lentedag is behang Birdie. Dit behang kan geleverd worden met slechts één vogel maar ook met meerdere vogels. Of helemaal geen vogels, jij bepaalt en wij maken het. Bekijk behang Birdie in het lookbook om ideeën op te doen:

lookbook

kraanvogels op behang