Behang info

Voor mijn muur staat een kast/raam/bank en nu valt die mooie bloem/vogel weg. Kunnen jullie daar wat aan doen?

Ja dat is onze specialiteit :-) Als we je gegevens hebben ontvangen via het aanvraagformulier dan weten we hoe groot de muur is en of er bijzonderheden zijn. In overleg met jou kijken we hoe we het ontwerp kunnen aanpassen, dit doen we kosteloos.

kinderkamer behangbehang kinderkamer

Ik vind een bepaald ontwerp mooi maar sommige kleuren passen niet goed bij mijn interieur, kunnen jullie dit aanpassen?

In de meeste gevallen is het mogelijk om een kleur aan te passen aan jouw wensen. Zo zorg je er voor dat je meubels en je nieuwe behang zijn afgestemd op elkaar!

Wat kunnen jullie nog meer aanpassen?

Behalve de afbeelding op maat aanpassen aan jouw muur of een kleur veranderen kunnen we ook een andere afbeelding toevoegen als jij ons zegt wat je leuk vindt. En de bloemstillevens van de oude meesters kunnen we heel groot opblazen, of we combineren 2 ontwerpen omdat je niet kunt kiezen ;-) of we halen een afbeelding er uit die je niet mooi vindt. De meeste aanpassingen zijn bij de prijs inbegrepen, als er veel moet gebeuren dan overleggen we met je over eventuele meerkosten. Er is heel veel mogelijk, gewoon vragen!

Wat is het voor materiaal?

Onze ontwerpen worden gedrukt op hoogwaardig gladgestreken vliesbehang in de meest heldere kleuren. De standaard banen van 46,5 cm breed worden geleverd op 1 rol en je moet zelf de banen afsnijden, net als bij behang dat je in de winkel koopt. Dit is 150 grams vliesbehang van goede kwaliteit. De banen van 75 en 150 cm leveren wij per baan aan, dus op maat gesneden. Dit is 250 grams en extra zware kwaliteit papier. Als je het aanvraagformulier invult krijg je een prijs van ons voor 3 verschillende behang maten: 46,5 cm breed, 75 cm breed en 150 cm breed. We denken direct mee over wat het beste is voor jouw muur.

Waarom bieden jullie verschillende behangbanen van 75 cm en 150 cm breed aan?

Er wordt vaak gekozen voor de brede banen omdat je dan weinig naden hebt, dit geeft een heel mooi resultaat. En je hoeft minder te plakken!

Hoe moet ik behangen en met welke lijm?

Maak je geen zorgen, je krijgt altijd een duidelijk behanginstructie van ons speciaal voor jouw muur. Behangen is niet zo moeilijk als het lijkt en we helpen je daar graag mee. Voor al ons behang geldt dat je standaard behanglijm kunt kopen voor vliesbehang.

Waarom kan ik niet direct behang bestellen via de behang webshop?

De ontwerpen die wij maken zijn geen repeterend behang die je normaal op rol koopt. Omdat elke muur weer een andere maat heeft moeten wij er voor zorgen dat het ontwerp wordt aangepast zodat er geen belangrijke afbeeldingen wegvallen. Hiervoor hebben wij eerst de maten nodig om te kijken wat we moeten aanpassen en hoeveel behang je nodig hebt. Zo krijg je het beste advies voor een behangontwerp speciaal voor jou op maat gemaakt.

Wat is de levertijd?

De gemiddelde levertijd na goedkeuring van het ontwerp is 10 werkdagen. Voor spoedgevallen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.