Menu Sluiten

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Hier vind je straks informatie over mijn akoestische wandpanelen, decoratieve wandpanelen en vinylbehang. Deze producten lever ik aan bedrijven en ik werk hiervoor samen met de beste leveranciers.

Vinylbehang is krasvast, stootvast, afwasbaar en wordt naadloos geprint en gemonteerd. Akoestische wandpanelen verminderen galm in de ruimte en staan bekend als goed middel voor geluidsisolatie. Akoestiek verbeteren in kantoren, restaurants of scholen is soms nodig omdat je elkaar niet goed kunt verstaan. Met akoestische wandpanelen keert de rust veelal terug in een ruimte.

Hieronder alvast wat foto’s van projecten voor onder andere ‘Kiem Onderwijs en Opvang’,  ‘Fontys Hogescholen Mens & Gezondheid’, woon-zorgcentrum ‘Korian’ in Belgie. Mijn ontwerpen zijn hier geprint op vinylwanden, akoestische wandpanelen en decoratieve wandpanelen. Ben je geïnteresseerd in een van deze producten neem dan gerust contact op.

projectinrichting

Wandpanelen voor Frankort & Koning

Accent Interieur & Advies wilde nog wat meer sfeer meegeven geven aan het door hen ontworpen interieur voor Frankort & Koning. Frankort & Koning is een internationale organisatie gevestigd in Venlo dat handelt in groente en fruit.

Ik heb vier grote wandpanelen ontworpen voor in de kantine en de commerciële afdeling. De bedrijfscultuur, de producten en de huisstijl moesten duidelijk in beeld worden gebracht maar niet te letterlijk, het moest vooral sfeervol worden. De ontwerpen zijn geprint op doek en opgespannen in een aluminium frame.

wandpaneel
akoestisch wandpaneel
muurprint op maat gemaakt

Muurprint op maat voor kinderdagverblijf ’t Nest in Horst

Ik mocht een muurprint op maat maken met de tekeningen van de kleintjes er in verwerkt. Hieronder mijn verhaal achter het ontwerp, zodat het niet slecht een tekening is maar de beelden tot leven komen.

‘t Nest, een plek waar de kleintjes worden verzorgd en onder toeziend oog mogen ‘spelen en ontdekken’. Waar de zandbak een woestijn is, het strookje groen naast het schoolplein een bos waarin ze kunnen verdwalen. Een zorgeloze wereld waar ruimte is voor fantasie, waar de zon schijnt, de bloemen huizenhoog reiken en waar je zelfs kunt schommelen tot aan de blauwe hemel. Dier en mens leven er ontspannen samen en er lopen zelfs giraffen rond. Drie kinderen lopen enthousiast en nieuwsgierig deze vrolijke wereld binnen, klaar om te spelen en te ontdekken. Drie andere kleintjes buigen zich verwonderd over de madeliefjes in de weide. Op de achtergrond houdt het vriendelijke nonnetje een oogje in het zeil en in de verte zie je nog een glimp van het verleden, daar waar het ooit begonnen is. Het klooster, de oude school…Het bruggetje staat symbool voor ontdekken. De verbinding naar de andere kant, een beetje spannend is het ook. Straks stappen ze in de bootjes die geduldig liggen te wachten, weer een klein stukje verder de wijde wereld in.

inrichting kinderopvang
muurprint op maat
muurprint

Akoestsiche wandpanelen en naadloos vinylbehang voor Kiem onderwijs & opvang in Uden:

akoestische wandpanelen
naadloos behang
kantoorinrichting
wandpaneel

Vinylbehang bij Hobij te Veghel en raamfolie bij Coffeeshop de Pink in Eindhoven:

vinylbehang
horeca inrichten