Welkom op mijn website! Wil je thuis, op kantoor of in je restaurant een mooie wand dan kun je in mijn online behang webshop bijzonder behang vinden. Al het behang heb ik zelf ontworpen en is dus nergens anders verkrijgbaar, bijzonder om te hebben toch? De prijs is voor een HELE wand, en inclusief BTW, op maat maken en verzending. Ik ontwerp ook muurprints op maat voor hotels, restaurants, horeca, theaters en kantoren. Interieur architecten die iets unieks willen komen vaak bij mij terecht. Een grote wanddecoratie is een echte eye-catcher in het interieur en helemaal als hij speciaal is ontworpen voor alleen die ene klant. Ik kan alle ideeën en wensen omzetten in beeld, het ontwerp wordt verschillende keren besproken en aangepast totdat het helemaal goed is. Ik kan ook een ontwerp leveren op een wandpaneel, een prachtige design-oplossing voor wie niet de hele muur wil bekleden. Kijk hiervoor in de webshop bij ‘wandpanelen’. Wil je de akoestiek verbeteren omdat er sprake is van teveel galm in de ruimte dan kiest u voor een akoestisch paneel.

Laat je inspireren door al het moois op mijn website en aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt. Voor een muurprint op maat en bijzonder behang help ik je graag verder. Tot ziens!  Jojanneke van der Lee  |  info@storiesonthewall.nl  |  tel: 06 44 94 65 36