BEHANG –  Stories on the Wall ontwerpt al het behang zelf, u haalt dus echt iets unieks in huis! Alle ontwerpen uit de webshop worden kosteloos aan uw muurmaat aangepast – Prijs per hele wand, dus niet per rol – Gratis verzending – Bijzonder behang voor de slaapkamer, huiskamer, restaurant of kantoor. Je vindt in de behang webshop dierenbehang, natuurbehang, kinderkamer behang, industrieel behang, behang met oude meesters en fotobehang. Zit er niet bij wat je zoekt? Ik ontwerp ook muurprints op maat, JOUW verhaal in een uniek XL ontwerp op de muur.

WANDPANELEN – In de webshop verkopen wij tevens wandpanelen, ook wel textielframes genoemd. Het ontwerp wordt gedrukt op doek en gespannen in een mooi, strak aluminium frame. Een hele mooie design oplossing voor een kunstwerk aan je muur. Onze behangontwerpen zijn bijna allemaal als wandpaneel verkrijgbaar.

WANDPANELEN AKOESTISCH – Akoestiek verbeteren in je huiskamer, restaurant of kantoor met een van de bijzondere ontwerpen uit de webshop. Bij deze wandpanelen wordt akoestisch wol meegeleverd, dit zorgt voor demping van het geluid. Elk formaat is mogelijk, ik heb ervaring met grote en kleine projecten en werk samen met de beste leveranciers van akoestiek.

contact  06 – 44 946 536

Translate »